28 Mai 22

Pandemie și restricții sunt fix când „șmecherii” vor asta, nu când virusul „dorește”

Suntem în Duminica Ortodoxiei, începutul Marelui Post al Paștilor, acum 2 ani Sfânta Înviere a Domnului era interzisă credincioșilor de către „păpușarii” batjocoritori ai românilor. Nu aveam voie să mergem la Biserică, ne-au închis Biserica și ne-au interzis să cântăm împreună „Hristos a înviat” în comuniunea liturgică la slujba Învierii. Atunci erau în jur de 340 de cazuri de Covid zilnic, astăzi avem în jur de 2500-3000 de cazuri zilnic, restricțiile dictatoriale au fost anulate (mult prea târziu), fără mască, oile pot merge la mall, la restaurant ... și culmea, se fac concerte pentru Ucraina cu 30 000 de oameni, TREI ZECI DE MII DE OAMENI ... unii spun că ar fi fost 10 000, și așa, foarte mulți, unde este Covidul acum?!! Numai această informație ar trebui să trezească într-un om rațional conștiința civică, punând întrebări, și trăgând la răspundere pe cei vinovați pentru această bătaie de joc din ultimii ani ...
Dăm masca jos și punem casca, oamenii sunt ținuți într-o continuă frică, asta pentru că manipularea merge cel mai bine, din punct de vedere științific, atunci când oamenii sunt ținuți sub teroare, sub frica a ceva, frica de orice!
Rămânem fără bani, fără benzină, fără ulei, fără hârtie igienică, fără viață ... mă repet, un popor rațional și liber ar pune piciorul în prag, noi ce facem?

Mai sus avem imagini de la concertul pentru Ucraina, că da, sărmanii războiului au nevoie de muzică acum cel mai mult ... știu, au fost strânse fonduri pentru ucrainieni, dar cum? Dansând, rânjind pentru cei care mor? Într-un cuvânt, mizerie!

Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe