30 Noiembrie 21

Până și astăzi se tot bagă în aceeași discuție vaccinul anti-covid cu un cuvânt care nu se potrivește 100% cu vaccinul, anume „imunizare”

Am făcut și eu un sondaj personal, că tot aud în stânga și în dreapta de la presa sistemului că spitalele sunt pline în proporție de 90% cu oameni nevaccinați ... procentajul cunoștințelor mele apropiate care au fost infectate cu Covid-19 este de fix 50%-50% în funcție de etalonul „vaccinați, nevaccinați” ... 3 persoane vaccinate, o persoană doar cu o doză, iar celelalte 2 cu două doze (dintre care una din acestea spitalizată 3 săptămâni)... Toate aceste date ne-fiind verificate prin acte, ci doar din declarații. Și da, încă trei oameni nevaccinați, nespitalizați și infectați cu Covid-19.
Ce am mai observat, nu de azi, de ieri ... domnule, oamenii vaccinați care s-au infectat cu Covid-19 după vaccinare le este jenă, rușine, sunt frustrați maxim să vorbească despre acest aspect ... asta în situația în care fix ei ar trebui să tragă un semnal de alarmă despre această situație cel puțin dubioasă. Până și astăzi se tot bagă în aceeași discuție vaccinul anti-covid cu un cuvânt care nu se potrivește 100% cu vaccinul, anume „imunizare”. Dragilor, cuvântul „imunizare” înseamnă, conform DEX, „proces prin care un organism devine nereceptiv la o boală microbiană în urma unui tratament sau a faptului că a avut în trecut această boală”, adică NU te mai îmbolnăvești ... ori, conform datelor OFICIALE (că neoficial niciodată nu vom cunoaște numărul...) de la INSP, citate de antena3.ro, în perioada 27 decembrie 2020 – 31 iulie 2021, la un număr de 497 persoane a survenit decesul, după ce s-au vaccinat și s-au infectat cu COVID. Este vorba despre persoane care au fost vaccinate cu o singură doză. Dintre acestea, 407 (81,89%)  erau vaccinate cu Pfizer, 52 (10,46%) cu Moderna și 38 (7,65) cu Astra Zeneca”, menționându-se faptul că, „evident”, ”niciunul din decese nu s-a datorat vaccinării.”
Tot conform aceluiași articol, 113 persoane au decedat după ambele doze de vaccin anti-covid,  menționându-se că în perioada 27 decembrie 2020 – 31 iulie 2021, la un număr de 113 persoane, vaccinate cu ambele doze, infectate ulterior cu COVID, a survenit decesul. Dintre acestea, 107 (94,69%) erau vaccinate cu Pfizer, 4 (3,54%) cu Moderna, iar 2 (1,77%) cu Astra Zeneca.” Și evident, „Niciunul din decese nu s-a datorat vaccinării.”

Onest: Să se vaccineze cine dorește de câte ori dorește sau spune medicul ... de recomandat cu analiză și dosar medical înaintea înțepării. Cine nu dorește, dragi politicieni, generali sau ce mai vreți să fiți ... lăsați oamenii să spună NU, așa este în democrație. Mie îmi place democrația, și voi spune da vaccinării când va fii cazul pentru sănătatea și siguranța mea, nu când vreți voi. Aștept medicamentele anti-covid, alea de care îi privați pe români ... nu vă mai bateți joc de oameni, nu vă mai jucați cu viețile oamenilor!

Vă mai las acest articol aici: A trecut la cele veșnice cu TREI VACCINURI ANTI-COVID ... episcopul Gurie, episcop al Devei. Presa sistemului l-a prezentat ca NEVACCINAT.
 
Sursă foto: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe