02 Octombrie 22

Până la crimă mai este puțin ...

Manipularea și ura merg mână în mână, și cum de la mândrie la crimă este un pas, așa și de la manipulare și ură până la crimă mai este un pas.

Am decis să scriu acest articol după o mărturisire publică a jurnalistei Cora Muntean pe un site social. Ea arată pe scurt un traseu a unei persoane cunoscute, poate prietenă, până la manipulare, ură și amenințarea cu săvârșirea unei crime ... asta îmi aduce aminte de istorie, istoria aia în care de dragul „progresismului” vina a orice, și dacă bate vântul mai tare sau mai încet, era aruncată fix către Biserică, adică fix către cei care trăiau libertatea lui Hristos, cei care căutau libertatea față de păcat pentru a ajunge „robi” liberi întru plinătatea iubirii lui Hristos, adevărata libertate.

Revenind la mărturia stupefiantă a jurnalistei mai sus menționate, voi da textul cu pricina mai jos:

„Tocmai m-am întâlnit cu o persoană cu care am frecventat la greu conferințe de drepturile omului, unele finanțate de Soros.
Era după Târgu Mureș și Hădăreni și noi, jurnaliștii locali, eram deseori invitați să ni se explice de ce românii sunt asasini (vezi Târgu Mureș) și, în cazul Hădăreni, de ce românii și maghiarii sunt asasini și au ceva cu romii.
Tipa, de fapt o femeie de peste 50 de ani, cu părul împletit în două codițe, este pro noua dictatură. Pe Facebook am trecut-o la „nu mai urmări”, că așa fac eu cu unii, pe care din jenă nu-i scot din listă. Mă prefac că nu o văd, dar vine ea la mine.
După câteva amabilități artificiale, trece la atac și-mi spune că sunt o mare dezamăgire, că degeaba am fost la atâtea cursuri despre democrație că nu am învățat nimic. „Ești o comunistă jalnică, o putinistă”, îmi dă ea lovitura finală. „Eu sunt comunistă? Păi eu, în continuare, susțin drepturile fundamentale ale omului. Voi luptați pentru suprimarea lor”, încerc eu, în loc să-i întorc spatele și să-mi văd de treabă. Am tot încercat să vin cu argumente, dar mă întrerupea cu „s-a schimbat contextul”. „Dar de ce nu asculți și opinia mea?”. „Pentru că nu ai dreptul la nicio opinie”.
Îi spun zâmbind: „Cred că dacă ai avea ocazia, m-ai și ucide”. „Bineînțeles, fără niciun regret. Și va veni și vremea aia, că voi sunteți frâna progresului”. Și a plecat bălăngănindu-și codițele.
Zilnic, îmi scrie un tip care spune că a fost jurnalist, mă blestemă și îmi explică cum voi ajunge la pușcărie, tot pe motiv de comunistă și putinistă. Nici măcar el, care are evidente tulburări psihice, nu m-a amenințat cu moartea.” - a scris Cora Muntean pe un site social.

Spun cât se poate de sincer, ca și creștin în primul rând, ca și om care iubește să fie liber ... da, așteaptă-te să fi ucis în numele dictaturii, în numele progresismului, poate chiar în numele unei viitoare „pandemi”!

„În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea” - Iisus Hristos!

Foto: urcusspreinviere.ro
Taguri: la, este, puțin, ..., Crimă, Până, mai

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe