03 Octombrie 22

Pagina „ROMÂNIA, arhive istorice” a fost ștearsă de Tătuka Facebook chiar în Anul Centenarului

Iată e-mailul pe care l-am primit eu acu’ o oră:

    „Dragă Alex, iată scrisoarea de clarificare pentru tine și pentru toți prietenii în urma ștergerii paginii ”ROMANIA, arhive istorice”

Dragi prieteni,

    Pagina ”ROMANIA, arhive istorice” a fost ștearsă de Tătuka Facebook chiar în Anul Centenarului.
    Duminică 15 ianuarie facebook mi-a transmis că sunt blocat să mai postez în pagina mea ”ROMANIA, arhive istorice” pentru trei zile, apoi dacă mai pun ceva ”neconform cu standardele” lor mă vor bloca de a posta pentru șapte zile, iar de-abia după aceea dacă se mai repetă, ”pagina va putea (accentuez exprimarea lor - ”va putea”) fi nepublicată permanent”. După ce mi-au șters o poză ”neconformă cu standardele” însoțită de mesajul pomenit mai sus, duminică și luni mi-au șters la anumite intervale altele ”neconforme”, dar nu credeam că vor arde etapele și a doua zi vor trece direct la nepublicarea paginii!

    În seara zilei de 17 ianuarie 2018 am făcut apel la facebook contra deciziei de închidere a paginii pentru public. Așteptam să văd ce se va întâmpla după ce am apăsat tasta ”Appeal”: vor republica pagina sau o vor șterge definitiv. Între timp am șters cu strângere de inimă multe postări valoroase care ar fi putut să-i deranjeze. Ei fac regulile... Nu am avut de ales între a vedea doar eu pagina sau a o putea face din nou publică pentru prieteni. Pentru asta am muncit atât, timp de un an și jumătate. Miile de prieteni remarcaseră probabil că pagina nu mai este vizibilă, bănuiau probabil ce s-a întâmplat. A doua zi după apelul făcut de mine la facebook pentru republicarea paginii, rețeaua de socializare a ales varianta de ștergere a ei. Cei care au reclamat cu zel pagina la Facebook sunt evident mult mai puțini decât miile de admiratori ai ei, care sunt nedreptățiți în mod cras. Facebook-ului cel puțin nu-i pasă de istoria adevărată a românilor pe care ei au dreptul sacru de a o cunoaște pentru a-i motiva în a-și apăra drepturile!!! Ei au și dreptul să știe exact ce s-a întâmplat cu această pagină de arhive, dispărută subit. Oare la Facebook există vreun departament și pentru aprecieri, și dacă da câți s-ar adresa lui? Care a fost motivul pentru ca Facebook să apese pe un buton și să șteargă definitiv pagina, așa cum a făcut? Am prezentat documente despre istoria adevărată a românilor, necosmetizate, necontrafăcute, dar se pare că ele ”nu sunt conforme cu standardele” lui ”tătuka Facebook”. Pagina ”ROMANIA, arhive istorice” ajunsese la aproape 25.000 de aprecieri. A fost închisă abuziv de Tătuka Facebook în anul Centenarului, tot așa cum înainte de asta, în 2016 conform acelelorași ”criterii” mi-au șters definitiv contul personal ”Daniel Siegfriedsohn” în care postam arhive…

    Am pus mult suflet în această pagină... Zile și nopți de muncă până la epuizare… Cu dragoste și recunoștință pentru toți prietenii pe care i-am simțit aproape”

Sursa: Alexandru Ursu-Bukowina

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe