24 Octombrie 20

Pagina creștină „Prodocens Media” a fost CENZURATĂ în timpul unei emisiuni ÎN DIRECT de către FACEBOOK

   Pagina „Prodocens Media” este o pagină creștină, foarte activă pentru a promova adevăratele informații despre Referendumul pentru Familie din 2018, o pagina de aproape 40 000 de like-uri, care aseară transmitea în direct o emisiune moderată de către Catalin Vasile, având ca invitați pe avocatul Ana Corina Săcrieru și Mihai Gheorghiu, președintele platformei civice Împreună, o emisiune cu titlul „CREȘTINII FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU POLITICILE ȘI IDEOLOGIIlE ANTICREȘTINE”, această emisiune fiind CENZURATĂ de către FACEBOOK în minutul 24.
   În această emisiune s-a discutat despre protejarea familiei, a copilului, despre faptul că tot ceea ce se preconiza înainte de Referendumul pentru Familie, cel boicotat de dușmanii familiei naturale, s-a dovedit a fi adevărat într-un mod mult mai agresiv decât credeau alții, despre atacurile contra Bisericii din spațiul online, mult mai agresive și mai prezente ca altă dată. Iată atacul constant contra căsătoriei dintre un bărbat și o femeie și recenta lege a „educației sexuale” promulgata într-un mod obligatoriu pentru copii de către președintele Iohannis. A mai fost discutat și despre importanța libertăților sociale având în vedere și ultima decizie a Curții Constituționale, anume că decretele prin care Klaus Iohannis a declarat starea de urgență au fost date „cu depășirea cadrului legal” conform Mediafax.

   Emisiunea este una foarte interesantă și după cum a spus și avocatul Ana Corina Săcrieru, dacă a fost CENZURATĂ de către Facebook, înseamnă că a meritat cu adevărat ...

Declarația moderatorului Cătălin Vasile despre cenzura paginii „Prodocens Media”:

„Trăim vremuri tulburătoare și până aseară am trăit cu impresia că am văzut tot ce înseamnă noile forme de cenzură, dar se pare că m-am înșelat. N-am crezut că se va ajunge la acest nivel când un live transmis din studioul Prodocens Media să fie oprit chiar în momentul desfășurării și mai ales să-mi fie tăiat accesul total la contul personal și la paginile pe care le administrez, totul fără nici un mesaj de avertisment sau o explicație.

Azi noapte am stat până târziu să scriu petiții către Facebook și să cer explicații pentru suspendarea contului și spre surprinderea mea dimineață contul personal și accesul către pagina Prodocens Media au fost reactivate, la fel fără nici o explicație.

Probabil subiectele pe care le discutăm nu sunt tocmai pe placul unora dintre activiștii neo-marxiști care în mod temeinic ne raportează postările în fiecare zi și nici cu politicile și ideologiile anticrestine promovate de magnații din social media. Ne pare rău dar nu putem sta pasivi fără să zicem nimic atunci când vedem că valorile creştine sunt astăzi ridiculizate ṣi teoretizate spre un sens laic, iar creṣtinii sunt puṣi „la colţ” şi invitaţi să-şi reanalizeze propriile valori, împinṣi de la spate spre formalismul ritului exterior, atunci când acesta mai este permis.

Nu putem adopta o atitudine de indiferenţă faţă de ceea ce se întâmplă în aceste vremuri și dacă am tăcea ar înseamna să abandonăm mandatul care ne-a fost încredinţat de către Domnul Hristos tuturor celor ce ne numim creştini.

Suntem conștienți că apatia față de ceea ce numim credința creștină și abandonul valorilor creștine s-a produs nu ca rezultat al lipsei de valori, ci mai degrabă datorită schimbării valorilor.

Suntem convinși că valorile creştine fac parte din valorile fundamentale ale poporului român, iar aplicarea lor în actualitatea românească dominată acum de incertitudine ṣi conflicte pe toate planurile poate să conducă la obţinerea echilibrului etic și spiritual atât de necesar.

În final cu mâna pe inima spunem încă o dată că indiferent de problemele și consecințele pe care le vom întâlni și de acum încolo Prodocens media va continua să apere şi să promoveze valorile creştine.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Cu preţuire şi mulţumiri,

Cătălin Vasile”

Emisiunea integrală, transmisă pe Youtube, o puteți găsi mai jos:

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe