30 Noiembrie 20

ONU vrea „educație sexuală” cu forța în România

   Șase Raportori ai Organizației Națiunilor Unite au solicitat Guvernului să dea explicații la Geneva despre asigurarea educației pe tema egalității și identității de gen în școli și universități și pe tema accesului elevilor la educație sexuală comprehensivă pentru copii, adolescenți și tineri.

   Clarificările sunt cerute în contextul în care Parlamentul României a adoptat două propuneri legislative controversate. Este vorba de propunerea care elimină prevederile privind accesul la educație sexuală din Legea privind protecția și promovarea drepturilor copilului nr. 272/2004, și de propunerea care interzice discuțiile despre gen și identitate de gen în școli, licee, universități și programe de formare profesională, scrie mediafax.ro, citat de stiripesurse.ro.
   Conform stiripesurse.ro, raportorii sunt îngrijorați de faptul că sancționarea oricărei persoane care predă despre gen, egalitatea de gen și identitatea de gen pare să reprezinte o încălcare nejustificată a drepturilor sale la libertatea de opinie și de exprimare, precum și a libertății sale academice.

Citește și: 

PREȘEDINTELE ROMÂNIEI INSISTĂ PENTRU „EDUCAȚIA SEXUALĂ” IDEOLOGIZATĂ
Dupa ora de EDUCATIE SEXUALA, un elev de 13 ani si-a VIOLAT o colega de clasa
Religia nu mai este obligatorie in scoala. Va fi inlocuita cu EDUCATIE SEXUALA
Educație sexuală, zici? Eu zic că vrei sexualizarea educației
Sodoma si Gomora au revenit! SEX INTRE MINORI DE 13 ANI, cu aprobare!
Marea Britanie renunță la educație sexuală și finanțarea publică a contracepției, iar incidența sarcinii la adolescente scade cu peste 42%
Un raport al organizației americane Family Watch International, arată că educaţia sexuală ,,este neeficientă și foarte dăunătoare''

 
Sursă: stiripesurse.ro / foto credit: romaniatv.net
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe