27 Iunie 22

ONU profețește foamete și sărăcie ca urmare a războiului din Ucraina.

„Cele două nenorociri sunt cauzate, de fapt, de plandemie și de prostocrația globalistă, războiul fiind doar o agravantă.
Mult mai grav este că, în ciuda acestei profeții, Occidentul continuă să trimită armament Ucrainei, pentru un război care nu poate duce decât la distrugerea acelei țări, și să cheltuiască munți de bani pentru propaganda de război. E ca și când Occidentul și-ar dori și foametea, și sărăcia cauzate de război.
Va dura această schizofrenie?
Va dura, dar numai atât timp cât războiul, foametea și sărăcia vor fi obiecte de outsourcing, de eroism prin proxy și prin metaverse al cetățenilor occidentali. Când cele trei nenorociri se vor fi simțit direct, lumea îi va mătura de la putere, cu furie și violență, pe corecții politici de azi, pe “eroii” infractori din spitale, cancelarii și laboratoare, pe tehnocrații vânduți führerilor digitali și demenților mesianici pharma, pe 30 de arginți, pe toți cei care distrug cu metodă lumea noastră și ființa noastră.” - a scris avocatul Gheorghe Piperea pe un site social.

Notă site: Prosteala maximă din partea globalismului este faptul că dă vina pentru orice, și pentru că bate vântul sau plouă mai mult cu 5 minute față de cum au preconizat ei, pe războiul din Ucraina, sau mai direct, pe Putin! Putin este de vină pentru tot, așa cum pentru Iohannis, nu de mult timp, era de vină pentru tot răul din țară doar PSD, acum sunt înfrățiți. Iohannis a schimbat și el placa de câteva luni, acum în loc să dea vina pe PSD pentru starea dezastruoasă, starea de sclavie a României, dă vina pe Putin....Putin este de vină pentru că în ultimii 32 de ani ne-au condus numai trădători de țară!

Foto: g4media.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe