19 Octombrie 20

„Omorâm în 30 de ani - 30 milioane de copii prin avort chirurgical... și ni se pare enorm de mult 1000 de morți în 2 luni.”

   „Foarte mulți creștini ortodocși vorbesc de PRIGOANĂ. Fie preiau, fie se exprimă ei înșiși... Poate fi așa... dar noi, ortodocșii, mai și dorim această prigoană. Și dacă nu e... o inventăm... uitând câte aveam de făcut și nu am făcut. Pentru că și viața creștină autentică e o mucenicie!
   Ne dorim MUCENICIA, dar nu ne pregătim pentru ea!

   Mergem la biserică ani de zile cu întârziere, nu de la începutul slujbei... iar dacă am fost închiși 2 luni, ni se pare o vecie!

   Omorâm în 30 de ani - 30 milioane de copii prin avort chirurgical, 70 000 000 prin avort hormonal... și ni se pare enorm de mult 1000 de morți în 2 luni.

   „Dacă suntem de aur, când vom fi scuipați, vom șterge scuipatul și vom străluci mai mult! Dacă suntem de chirpici și vom încerca să ștergem scuipatul... noroi ne vom face!" (spunea în 1977 părintele Ioan Negruțiu, mult chinuit în închisorile comuniste).

   Să ne folosim de ceea ce a permis Dumnezeu pentru noi și să ne schimbăm modul de viață! Să nu mai avem propriul mod de viață... ci modelul să fie cel verificat de 20 de veacuri.
   De acum, reîncepând mersul la Sf. Liturghie, să trăim fiecare Liturghie ca PRIMA, ca ULTIMA, ca UNICA Liturghie din viața noastră!"
 
(Pr. Nicolae Tanase)
Sursa Pagina cu de toate by marius Dumitru - https://www.facebook.com/PaginacudetoatebyMD
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe