25 Ianuarie 22

Omicron (Covid-19) face ravagii printre vaccinați

Toți oamenii de bună credință și care citesc cu regularitate acest site, cunosc faptul că acest site nu este pro-vaccinist și nici anti-vaccinist, ci pro-normalitate și pro-democrație. În virtutea acestui lucru spun că niciodată statul, „stăpânirea” nu a dăruit bine cu forța oamenilor, populației ... din această cauză, și din altele, nu pot să fie de acord ca vaccinul anti-covid să fie obligatoriu!

Vedem datele oficiale oferite de Ministerul Sănătății în care aflăm că în data de 31 decembrie 2021, Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” a confirmat 49 cazuri noi de infectare cu tulpina OMICRON a virusului Sars-Cov-2. 32 de persoane din acest total de 49 de infectări sunt VACCINATE (cu schemă completă bănuiesc.... dar nu ăsta este interesul statului de a ne informa complet, căci acest aspect nu a mai fost adăugat).
Într-un alt comunicat pe data de 5 ianuarie 2022, se anunță faptul că au fost  91 cazuri noi de infectare cu tulpina OMICRON a virusului Sars-Cov-2. ATENȚIE, Ministerul Sănătății la acest comunicat din 5 ianuarie a schimbat „textul” și nu mai anunță câți dintre cei infectați sunt vaccinați, ci cați din cei 91 sunt NEVACCINAȚI, pentru ca presiunea psihică să fie pusă către nevaccinați. Această tactică pro-vaccinare urmează același curs dezastruos de campanie pro-vaccinare pe care l-a dus instituțiile statului român (căci despre asta este vorba). Așadar, din 91 de persoane infectate, doar 40 sunt nevaccinate anti-COVID 19 conform Ministerului Sănătății, asta înseamnă că iar majoritatea infectaților sunt VACCINAȚI!!
Pe data de 7 ianuarie, Ministerul Sănătății anunță iar situația infectărilor cu noua tulpină Sars-Cov-2 (Covid-19), Omicron. Institutul Național de Sănătate Publică a anunțat pe data de 7 ianuarie 2022 confirmarea a 112 cazuri noi de infectare cu tulpina OMICRON a virusului SARS-CoV-2. Dintre aceste 112 cazuri, DOAR 37 de oameni sunt nevaccinați anti-COVID 19, asta înseamnă că fix 75 de persoane sunt VACCINATE contra Covid-19, evident că acest lucru nu este stipulat de Ministerul Sănătății. Ministerul manipulator arată cu degetul din nou spre nevaccinați, spunând doar că 37 de persoane din totalul de 112 infectări sunt nevaccinate anti-COVID 19.

Mizeria manipulatoare a statului atinge cote dictatoriale, manipulatoare, tactici comuniste care am crezut atunci când eram și eu mai tânăr că au murit ... m-am înșelat!

P.S. Celor care cred că exagerez, le recomand să studieze tehnicile de manipulare ale statelor comuniste, fasciste, ale dictaturilor în general ... vor afla multe asemănări cu „democrația” de azi.

Foto credit: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe