19 Ianuarie 22

Olandezii nu mai suportă. VIDEO

Câteva capturi de pe filmulețele care circulă în mediul online. Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte, însă în cazul acesta fotografiile nu pot exprima cât puteți vedea în video-uri.
Camera se plimbă și puteți realiza câti oameni au fost acolo, în fotografii nu. Oricum protestul a adunat 100.000 de oameni cel puțin, după părerea mea. În condițiile în care la noi s-a spus că au fost 250.000 la protestul după Colectiv. Și astfel poți compara, niciodată nu au fost doar "câteva mii".
Brutalitatea poliției însă este subiectul care ar trebui să ne intereseze. Noi țipăm încă după un 10 august în care oamenii au fost avertizați că urmează să se elibereze perimetrul. Aici un om e țârât pe jos de un câine cu mâna acestuia în gura lui. Iar un polițist vine și-i mai dă și un pulan peste spate.
Alții primesc gaze în față dintr-o dată, fără averisment. Și sunt oameni care protestează pentru libertățile pe care guvernele sunt gata să le fure fără niciun fel de explicație logică. Evoluția pandemiei e cât se poate de clar că măsurile trasate de la centrul Uniunii Europene nu funcționează. Nu poți păcăli la nesfârșit oamenii să accepte un vaccin obligatoriu când avem mii de vaccinați morți pe zi conform datelor oficiale.
Astăzi, pe 2 ianuarie 2022, noi avem 23,53% din morții zilei vacccinați. 4 oameni au pierdut lupta cu covid-ul deși erau vaccinați cu schemă completă. În condițiile în care 17 au decedat în total. Fără să știm dacă din acestia 17 erau cumva vaccinați cu una sau două doze.
Și atunci ce facem? Impunem o vaccinare obligatorie când vedem că acest virus nu înseamnă decât bani trimiși în buzunarele companiilor farmaceutice? Cum să accepte și să mai creadă oamenii în așa ceva?
Până când? Și atenție, nu vom știi niciodată însă eu sunt convins că printre zecile de mii de protestatari din Olanda sunt extrem de mulți vaccinați, care au realizat între timp că au făcut un gest de "solidaritate" absolut degeaba, împinși de la spate de niște campanii plătite din bani grei.
Goedenacht, Amsterdam! Noapte bună, România!

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe