18 Octombrie 21

Oficial: 9 decedați în incendiul izbucnit în aceasta dimineață la Spitalul din Constanța.

„România lucrului bine făcut” înseamnă să ardem oamenii în spitale „domnule” Iohannis? Asta ați vrut să faceți din România? O țară plină de ignoranți, trădători, turnători și milițieni? Să domnească ura, nu dragostea de Dumnezeu și neam? Rușine trădător național!

„Spitalul din Piatra Neamț, Spitalul de Psihiatrie din Iași, Spitalul de Psihiatrie din Roman, Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, Matei Balș, Marius Nasta, Spitalul de Psihiatrie Craiova, Spitalul de Psihiatrie Slatina, Spitalul Județean Constanța, iar acum Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Acestea sunt spitalele în care au avut loc incendii din noiembrie 2020 încoace.
Pe surse vă spun că vor apărea destui care vor spune că nevaccinatii sunt de vină și pentru asta. Că dacă s-ar fi vaccinat lumea nu mai erau secțiile de ATI atât de aglomerate. Instalațiile nu mai fac față, doctorii sunt foarte obosiți.
Va fi lăsată deoparte informația că Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța nu era pus la punct din punct de vedere al siguranței. În urma incendiului de la Piatra Neamț evaluarea a evidențiat că lucrurile nu sunt în regulă și că trebuie să fie luate masuri. La fel cum s-a întâmplat și prin alte părți. Cine răspunde? 
Nu cumva e destul totuși? Nu e momentul să spunem stop? 
Domnule Klaus Iohannis, a trebuit să moară oameni să demisioneze guvernul Ponta, am înțeles. Nu ar fi mai decentă și acum o demisie în locul unui șut în fund printr-o moțiune? Poate vorbiți cu domnul Florin Cîţu și vă mai gândiți.
Cred că mâine îmi fac timp să mă plimb pe la Universității sau Victoriei. Cu mască evident.
Dumnezeu să îi odihnească!” - a fost mesajul pe care l-a scris pe un site social jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

A transmis Klaus Iohannis condoleante, cică „am cerut premierului și ministrului Sănătății să ia toate măsurile necesare și să facă absolut tot ce este posibil pentru a preveni ca un alt accident să se mai întâmple în spitalele din țară”, E al 10-lea incendiu într-un spital din România în mai puțin de un an. Cred că suntem campioni mondiali dacă s-ar face o statistică. Halucinant să vii cu mesajul ăsta acum... 

Pe 2 octombrie suntem cu toții în stradă pentru a ne apăra viețile și libertatea de acest guvern nazist!

Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe