30 Noiembrie 21

Observ cu mâhnire la unii (nu la toți) dintre cei care, „de-ai noștri” fiind, s-au vaccinat, pornirea de a vorbi de rău partea cealaltă ...

De o bună perioadă se lucrează la o învrăjbire a oamenilor, a românilor, a creștinilor ... cineva ne vrea divizați, răi unii cu alții, niciodată uniți!

Această observație o are și Buturuga Anghel pe un site social: „Observ cu mâhnire la unii (nu la toți) dintre cei care, “de-ai noștri” fiind, s-au vaccinat, pornirea de a vorbi de rau partea cealaltă: fratii lor care nu s-au vaccinat. Dacă intr-adevăr au luat o decizie rațională (risc - beneficii) si dintr-un imbold altruist (sa ii protejeze pe ceilalți) atunci de ce, in loc sa manifeste mila si empatie pentru fratii lor mai “prosti”, manifesta duh de cearta? De ce sunt atât de preocupați de “antivaxeri”, categorie stigmatizanta in care baga tot si toate la grămada? De unde disprețul si țâfna? Din preaplinul inimii?
Cat ii privește pe “ceilalți”, cel puțin cei pe care ii cunosc personal si ii urmaresc, nu ii vad sa fie “obsedați” de vaccinați. Ei nu sunt orientați împotriva semenilor care se vaccinează, ci sunt preocupați de ce fac autoritățile, de certificatul verde, de discursul unilateral, de arbitrareitate, de abuzuri. Si cred ca e o atitudine corecta. Nu avem a ii judeca pe cei care se vaccinează, ci avem a ne ruga pentru toți, cu mila. Ca pentru fratii noștri, chiar dacă ne disprețuiesc si ne scuipa semințele trufiei in cap, considerându-se altceva decât noi.”

Sursă foto: revistacariere.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe