24 Ianuarie 21

Obligați să ne vaccinăm? Antreprenor din HoReCa: „O să-i oblig până la urmă”

   Dacă încă mai credeți că vă aflați în democrație, sau că va mai dura mult vrăjala asta cu drepturile cetățenești, libera alegere și alte minciuni, vă anunț că vă înșelați amarnic. 
   Acum câteva zile am publicat o paralelă între ce se întâmpla acum aproape 80 de ani în regimul nazist al lui Hitler comparativ cu zilele pe care le trăim noi astăzi, iată, totul se adeverește, libertățile democratice ale cetățeanului se anulează pe baza unei crize mondiale umflate de diferite organisme internaționale ... spunea „cineva” acum câțiva ani că ne mai trebuie o criză mondială și lumea va accepta „noua ordine mondială”. Nu, nu mă refer la conspirații sau povești de adormit copii, ci la fapte cât se poate de reale, se întâmplă acum, acum ne pierdem libertatea!
   Dragoș Dumitrescu, antreprenor HoReCa, a declarat pentru alephnews.ro următoarele: „O să-i oblig până la urmă, chiar dacă sună un pic mai hotărât. Lucrăm cu clienții, până la urmă punem în pericol și viața altora. Vaccinul va da o încredere mai mare. Va dura un pic până va reporni economia, dar lumea va fi un pic mai optimistă.“

   Vasile Bănescu, Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, într-un comunicat declară că „pentru succesul campaniei de vaccinare anti-Covid 19, este necesară informarea corectă a populației cu privire la unele aspecte, precum caracterul voluntar, gratuit și sigur al actului de vaccinare, a faptului că acesta este un drept, și nu o obligație.” Ceea ce ar fi și normal.

Citește și: CUM SE REPETĂ ISTORIA? Pe vremea lui Hitler a început totul așa ...
 
Foto credit: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe