27 Mai 22

Oare am înnebunit cu toții?

Breaking News!
"Avalanșă-n Munții Rodnei!"
"Avertizarea de vijelii prelungită până mâine!"
Oare am înnebunit cu toții? Măi oameni buni, astea-s "breaking news"???  Astea-s știri de urgență?
Într-o lume a manipulării mediatice totul a devenit știre, totul e o noutate...
Vă tratează ăștia ca pe niște oameni fără memorie și fără imaginațe, ca pe niște bolnavi, deformați, victime cu handicap sever, care vad lumea pentru prima dată în fiecare zi.
Marele manipulator vă seduce, "vinculum vinculorum" (legatura legaturilor), vă înfricoșează, vă terorizează, vă ține în suprastimulare cerebrală continuă care nu poate avea ca rezultat decât boala și moartea, nebunia și deznădejdea.
Ce credeți că se poate întâmpla unui creier suprastimulat permanent, supraexcitat, inundat continuu cu frică și supra-stimuli? Oare nu vedeți că nu e vorba numai de adicție, ci și de crearea unui om nou, omul-spectator-fixat-in-fotoliu, autist-social, nevrotic iremediabil, sociofob și fără conștiința păcatului, dar ale cărui păcate și vicii vor hrăni bestia, vor alimenta fiara, fiecare în parte, slăbiciune cu slăbiciune, până la combustia totală a naturii omenești?
Acesta e omul viitorului, așa cum îl doresc satanele televiziunii: anti-monahul virtual. Acesta este rolul pe care îl rezerva Schwab celor care vor intra în sistemul creditului universal și al scorului social. O viață dusă cu ochelarii realității virtuale pe ochi.
Fraților, televizoarele au devenit o amenințare existențială, prin ele se săvârșește magia satanei, vrăjirea omului, nu este o noutate, o știam cu toții, dar azi se vede mult mai clar decât ieri: daca vreți sa ramaneti în Viață, renunțați la televizoare, la media, la toată oferta satanei.

Sursă: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe