26 Mai 22

Oamenii (fărăde)legii ... „Când ai bani și relații, poți omorî pe cine vrei”!

"Autopsia unui Stat in descompunere:

Un Politist trimis de “autorități” sa verifice intr-o școala purtarea măștilor care ar fi trebuit “sa le protejeze” sănătatea copiilor de CoVid lovește mortal o copilă… pe trecerea de pietoni… copilă ce mergea spre  acea școala!
Polițistul nu se apleacă sa dea primul ajutor, nici măcar sa vadă dacă victima e vie, ci împinge cu piciorul copilul pentru a verifica dacă mai trăiește. Așa cum nu faci nici cu un câine.
In tot acest timp, autoritățile continua sa ne spună ca vaccinul ne salvează de la moarte.
Probabil ca Raisa nu era vaccinată…
Singura întrebare care îmi vine in minte acum este: Ce “vaccin” trebuie sa ne facem sa ne protejeze și de statul român?
Concluziile “autopsiei” le trageți Dvs."

Dan MV Chitic

"Cea mai mare grupare mafiotă din România este Poliția română! Și asta se vede la orice eveniment în care vreun polițist semianalfabet este implicat. Așa s-a întâmplat și după accidentul în care o mașină a Poliției a lovit două fetițe, dintre care una a murit pe loc.
Imediat, a apărut o haită de polițiști, ca să-l "extragă" pe colegul lor; i-au adus chiar și haine civile. În mintea lor bolnavă, ei se consideră în război, sunt niște trupe de comando și aleargă să-și salveze camaradul aflat în nevoie, în rândurile inamicului. Inamicii, în cazul acesta, au fost două fetițe; pe una a omorât-o direct și apoi o întorcea cu piciorul să vadă dacă mai mișcă...
Dar trupa de comando a venit imediat ca să-l salveze pe războinicul care nimicise două ținte dintr-o lovitură; i-au pornit și sirena, ca să creadă proștii că era în misiune. Se gândeau deja la proces, nu la fetița care zăcea pe asfalt. Era evident că doreau să șteargă  urme; de ce n-ar putea fi încadrați la obstrucționarea justiției sau distrugere de probe? "

Sursă: Ionuț Popescu via Cristi Nemțeanu

Ieri a scris despre cazul uciderii pe trecerea de pietoni a unei fetițe de 11 ani jumătate dar și despre un alt accident și jurnalistul și teologul Cornelius Florin:

„Astăzi a fost înmormântată Raisa, fetița care a murit în urma unui accident provocat de un polițist. Raisa era cu prietena ei pe trecerea de pietoni iar un polițist le-a lovit în plin.
Acest accident mi-a adus aminte de un alt accident produs în urmă cu aproape un an de zile. Ce-i drept, cel de anul trecut este diferit față de acest caz dar se pare că sunt tratate aproape la fel sau ..... diferit. Și totuși aceste două cazuri sunt de urmărit. O să vă descriu exact despre ce este vorba.
În luna februarie a anului 2021, o șoferiță în vârstă de 56 de ani, cu alcoolemie la volan, a ucis două fete în urma unui accident. Încă de la fața locului s-a încercat modificarea realității. Șoferița nu a fost testată la fața locului cu aparatul etilotest, ci alcoolemia a fost stabilită la mult timp după producerea accidentului. Apoi s-a încercat mușamalizarea cazului. Presa nu a mai urmărit cazul, doamna a fost cercetată în stare de libertate, ba chiar s-a și uitat cazul. Ultima știre despre acest subiect datează din luna iulie 2021. Iată ce se spunea atunci: "Decizie crucială dată de magistrații de la Judecătoria Sectorului 2. Dosarul femeii care a ucis două copile pe șoseaua Andronache bate pasul pe loc. Acesta a fost trimis înapoi la Parchet pentru refacerea rechizitoriului. " Iată că mâine, poimâine se împlinește un an de zile de la producerea accidentului și nu s-a făcut dreptate.

Accidentul din acest an a fost produs de un polițist care din câte se pare nu a respectat legislația în vigoare și anume:

Articolul 61 din Codul Rutier
(1) Au regim de circulație prioritară numai autovehiculele prevăzute la art. 32 alin. (2) lit. a) și b), atunci când se deplasează în acțiuni de intervenție sau în misiuni care au caracter de urgență. Pentru a avea prioritate de trecere, aceste autovehicule trebuie să aibă în funcțiune semnalele luminoase și sonore.

Articolul 62 din Codul Rutier
(1) La intrarea în intersecțiile unde lumina roșie a semaforului este în funcțiune ori indicatoarele obliga la acordarea priorității de trecere, conducătorii autovehiculelor prevăzute la art. 61 alin. (1) trebuie să reducă viteza și să circule cu atenție sporită pentru evitarea producerii unor accidente de circulație, în caz contrar urmând să răspundă potrivit legii.

Articolul 10 din ORDIN nr. 118 din 26 octombrie 2018
Art. 2 Patrula de poliție se constituie din cel puțin 2 polițiști desemnați din rândul celor care își desfășoară activitatea în structuri ale Poliției Române cu atribuții principale de menținere a ordinii și siguranței publice.
Tânărul polițist a fost plasat sub control judiciar dar din câte se pare, din anumite informații din presă, acesta nu avea școala de poliție, ci a fost angajat din sursă externă în anul 2017. Conform Observator  "Deși nu este învinuit oficial, poliţistul este cercetat pentru ucidere din culpă în cazul Raisei, dar şi pentru vătămare corporală din culpă, în cazul copilei rănite."

Avocatul familiei îndoliate a făcut declarații la Antena 3
"Ancheta se desfășoară pe repede înainte, pentru că s-au făcut mai multe audieri. Eu am participat aseară la prima audiere – a fost audiată acea doamnă care lucra la magazinul din colț și de fapt informațiile că a fost mutată cu bocancul s-au transformat din informații de presă în probe în dosar”, a precizat avocatul.
Haideți să vedem ce se va mai întâmpla în cele două cazuri. Cine va face închisoare și cine va scăpa? Femeia cu alcoolemie la volan care avea alcoolemie la volan și a ucis două fete sau polițistul tânăr care a ucis o fetiță și a accidentat-o grav și pe prietena Raisei?
Apelez și la alți colegi din presă Paul Gabriel Andrei , Vlad Parau , Victor Roncea  să completeze această postare dacă au informații noi dar să și eticheteze alți jurnaliști pentru a oferi mai multe informații.
Dumnezeu să le ierte pe fetițele decedate și multă putere familiilor îndoliate.” - a scris Cornelius Florin.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe