02 Martie 21

O soacră care nu își iubește și respectă nora nu are aceste sentimente nici pentru propriul fiu

   Există o artă prin care unii oameni îi fac să sufere pe alții. Nu contează dacă i-ai greșit, direct sau indirect, acei oameni care întreprind bine arta de a face zile amare altcuiva, vor face rău indiferent cât ai lupta să le demonstrezi că vrei ca totul să fie în armonie. Sigur, astfel de persoane întâlnești la tot pasul… la serviciu, în colectivul de prieteni, chiar și la ghișeul de la bancă. Dar ce te faci când ai un astfel de om acasă și se numește SOACRĂ!?

   Mă uit cu stupoare cum se destramă zeci de cupluri în jurul meu din cauza mamelor de băieți sau invers, de fete. O soacră care nu își iubește și respectă nora nu are aceste sentimente nici pentru propriul fiu, să fiți siguri de asta. Dacă le-ar avea, cu siguranță nu i-ar supune „aleasa” la un lung șir de suferințe și umilințe și totul doar pentru că e soacră și… așa e datina. Trist este că un astfel de personaj, de multe ori malefic în toată structura sa, care distruge căsnicii fără să aibă mustrări de conștiință, nu plătește niciodată pentru că distruge nu doar o căsnicie, ci vieți, suflete, speranțe.

Notă site: „Soacra” ar trebui să fie de fapt mamă, la fel socrul să fie tată, dar pentru a fii numiți așa, trebuie să se ridice la demnitatea de mamă și tată, de părinți pentru noră sau ginere, dacă nu ... rămân soacră și socru.
Sursă: librariaortodoxia.ro / sursă foto: familie-relatii.acasa.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe