02 Octombrie 22

O poveste istorică emoționantă.

  Acest tablou cu o tânără care alăptează un bătrân într-o celulă de închisoare a fost vândut cu 30 de milioane de euro la o licitație din Franța.
  Pictura poate părea perversă, dar povestea din  spate este impresionantă și istorică.
  Săracul om a fost condamnat la moarte prin înfometare pentru că a furat o bucată de pâine în timpul domniei lui Ludovic al XIV - lea în Franța. Pentru că a furat pâine au decis să numai mănânce nimic până moare.
  Femeia din tablou era unica lui fiică și unicul său vizitator al celulei sale.
I s-a permis să-și viziteze tatăl în fiecare zi până moare, era percheziționată în așa fel încât să nu-i ducă ceva de mâncare tatălui în ascuns.
  După 4 luni de așa zisa înfometare bărbatul  încă a supraviețuit fără slăbire, autoritățile au început să-și pună semne de întrebare și au rămas perplexe când au început să spioneze celula.
 Spre uimirea lor totală au descoperit că fiica deținutului, își alăpta tatăl la maxim împărțind laptele bebelușului.
  Judecătorii realizând acest gest nobil al femeii ca o compasiune enormă și o dragoste enormă pentru tatăl ei, judecătorii l-au iertat pe tată și l-au eliberat.
  Această poveste istorică aduce în focalizare cât de profundă este compasiunea unei femei  în viața noastră de zi cu zi pe care unii bărbați tind să o treacă cu vederea. Cât de puternică și salvatoare poate fi o femeie pentru orice bărbat !
  De asemenea ne învață cât de profundă este legătura dintre un copil și un părinte.
 Și cât de tragic ar fi fost sfârșitul bătrânului dacă nu avea această fiică trimisă în dar de Dumnezeu.
Dumnezeu știind că într-o zi fiica îi va salva viața tatălui.
  Încă odată Dumnezeu ne demonstrează că planurile lui nu sunt niciodată greșite și primim copii și părinți pentru a ne salva și iubii unii pe alții.
  Și de cele mai multe ori salvarea părinților vine prin ajutorul copiilor, deoarece părinții îmbătrânesc, iar copii sunt încă în puterea de a lua decizii pentru bunăstarea lor.
  Întotdeauna iubirea - dragostea - compasiunea și iertarea vor avea de câștigat în fața răului.
Cu răul nu construiești nimic niciodată, doar dărâmi.
Cu dragostea învingi orice și pe oricine !

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe