24 Octombrie 20

O minune din viața actorului Mickey Rourke

   Actorul american Mickey Rourke a filmat săptămâna trecută în Grecia pentru „Man of God”, pelicula despre viața Sfântului Nectarie. Duminică, el a vorbit despre minuni și credință într-un interviu acordat Agenției Orthodoxia. La finalul interviului filmat, regizoarea Yelena Popovici i-a dăruit o icoană a Maicii Domnului pictată de monahi. „Mă voi ruga toată viața înaintea ei”, a spus actorul.

   Un astfel de miracol a fost supraviețuirea fratelui său încă 20 de ani după o maladie în care medicii îi dădeau doar șase luni de viață. Viitorul actor era foarte atașat de el. „Bunica mi-a spus despre un sfânt special la care să mă rog pentru o minune, astfel că m-am rugat la el în fiecare zi a vieții mele și o fac și acum”, a povestit el.

   Mickey Rourke s-a rugat la Sf. Ap. Iuda Tadeul, considerat grabnic ajutător al cazurilor fără speranță. După 20 de ani, când fratele său a murit, și-a pierdut credința pentru trei ani și a încetat să se roage. Părintele Peter, cu care vorbea des, l-a ajutat să treacă peste moment, spunându-i: „Mickey, Dumnezeu aude telefonul sunând, dar nu răspunde întotdeauna când vrei tu”.

   Actorul a povestit că a fost devastat anul trecut, când Părintele Peter s-a mutat la cele veșnice, deoarece îi ceruse adesea sfatul timp de 23 de ani.
 
Sursă: Basilica.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe