05 Octombrie 22

O fosta atee si stripteuza: "Dumnezeu mi-a anulat cele cinci programari pentru avort!"

O fostă atee și stripteuză: „Dumnezeu mi-a anulat cele cinci programări pentru avort!”

de Anny Donewald, LifeSiteNews.com

    A fost stripteuză și prostituată timp de 7 ani, folosind alcoolul şi sexul pentru a uita de durerea provocată de molestarea suferită în copilărie. A trăit pentru bani şi s-a simţit complet moartă în interior, fără nicio conexiune cu Dumnezeu, până când, în mod miraculos, cele cinci programări pentru avort i-au fost anulate.

    Amy Donewald a crescut într-o familie publică. Tatăl ei, Bob Donewald, a fost antrenor asistent la echipa de baschet Indiana University Hoosier, echipă condusă de legendarul Bobby Knight şi mai târziu antrenor principal la Universitatea de Stat din Illinois. Dar, la vârsta de 13 ani, ea a fost violată de către unul din membrii echipei antrenate de tatăl ei.

    “Am luat decizia de a-mi ţine gura, ceea ce s-a dovedit a fi o decizie toxică pentru mine”, a povestit ea.

    Amy şi-a îndreptat atenţia către sex şi alcool. Câştigarea în timpul colegiului, la vârsta de 19 ani, a unui concurs pentru stripteuze amatoare a lansat-o pentru o perioadă de 7 ani în industria sexului „ce a degenerat în prostituţie în Las Vegas şi Beverly Hill”.
 

    Ceea ce trebuia “să fie doar o decizie pentru o seară” a devenit un stil de viaţă, iar ea s-a trezit “făcând parte dintr-o cu totul altă cultură: industria sexului”.

    Însă, a realizat că banii pe care îi avea acum din plin nu o puteau face fericită – lucru pe care ea l-a numit “un moment cu adevărat de singurătate pentru mine…Fac bani, dar îmi vând sufletul pentru a-i dobândi”. Dar, în ciuda mai multor încercări nereuşite de a se concentra asupra altor obiective şi a ieşi din industria sexului, a continuat să se întoarcă la vechile ei obiceiuri.

    În apropierea zilei când avea să împlinească 26 de ani, a rămas însărcinată cu fiul ei, dar a decis că nu e pregătită să fie mamă.

    “Eram însărcinată cu băiatul meu şi am mers să fac avort pentru că în interior sufletul meu era pustiu”, a spus ea, adăugând că “a simţit că nu merită să fie mamă”.

    “Eram atee la vremea aceea, dar m-am  rugat. Ce era amuzant e că mă rugam în timp ce eram atee”, a spus Donewald. “Şi am zis: <<Doamne, nu ştiu dacă exişti cu adevărat sau dacă mă poţi auzi, dar eu nu cred că tu vrei ca eu să fac asta. Dar eu nu voi fi cea care o să opresc asta. Tu să opreşti asta.>>”

    “Am făcut 5 programări diferite şi toate au fost anulate“, a declarat ea.

    Apoi, ea a trebuit să hotărască ce Dumnezeu a ajutat-o. Într-o zi, la telefon, sora ei care este creştină i-a citat versetul Matei 4:16, care a sunat ca un ecou în mintea ei – lucru straniu, deoarece ea nu ştia nimic despre Biblie: “Norodul acesta, care zăcea în întuneric, a văzut o mare lumină; şi peste cei ce zăceau în ţinutul şi în umbra morţii a răsărit lumina.“

    Ea a creat o organizaţia creştină Eve’s Angels, organizaţie care ajută femeile să se elibereze din industria sexului şi să devină independente financiar.

    A numit încercarea oamenilor, în special a celor de credinţă, de a merge la prostituate şi dansatoare exotice, drept “cea mai mare greşeală făcută. “Acolo demonizăm oamenii“, a spus ea. “Fetele acestea sunt unele dintre cele mai valoroase fete, dar, din păcate, au luat o cale greşită. Tot ce au nevoie este o nouă şansă“

    “Le spun oamenilor că întotdeauna acelor fete li se întâmplă ceva care le determina să intre în industria sexului. Nimeni nu se trezeşte spunând << Hei, cred că aş vrea să fiu stripteuză!>>“

Amy îşi spune întreaga poveste în cartea ei “Dansând pentru diavol“

Traducere: Cristina Sima - Multumim stiripentruviata.ro

   
 
 
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Titlul si cuvintele scrise in acest articol sunt absolut deosebite pentru noi toti,ceea ce povesteste aceasta tanara Amy Donewald despre viata ei este impresionant.Cu adevarat extraordinar de MARE este puterea lui Dumnezeu,cea prin care ii intoarce pe oameni pe calea cea dreapta,calea de lumina.
Faptul ca Amy Donewald a creat o organizaţie creştină Eve’s Angels,organizaţie care ajută femeile să devină independente financiar,sa se elibereze dintr-o viata in care isi vand pe bani trupul dar si sufletul - gestul ei este un lucru cu adevarat demn de apreciat.
Multumim si cele mai sincere felicitari pentru acest articol,prezentarea unui caz ce dintr-un exemplu negativ a devenit unul pozitiv!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe