24 Septembrie 20

O fetiță de 15 ani care fusese dată dispărută a fost găsită după ce 58 de filme în care era abuzată sexual au fost descoperite pe PornHub.

   Anul trecut, o fetiță de 15 ani care fusese dată dispărută a fost găsită după ce 58 de filme în care era abuzată sexual au fost descoperite pe PornHub. Drama ei nu este singulară. Pe site-ul PornHub au fost de multe ori descoperite clipuri cu minori abuzați. Și totuși PornHub nu face absolut nimic pentru a împiedica postarea de astfel de materiale pe site-ul său. Din contră, face profit de pe urma exploatării minorilor! 
   Fetițe care arată cel mult de 13 ani sunt abuzate sexual pentru plăcerea pedofililor. Și deși sunt șterse de pe site când sunt descoperite de autorități, multe filme au fost deja descărcate și postate pe internet, prelungind la nesfârșit trauma victimelor. Ori de câte ori cineva vizionează un astfel clip, o ființă umană este exploatată sexual încă o dată și încă o dată și încă o dată. 
   De ce nu pot giganții internetului să șteargă, să cenzureze și să oprească postarea și distribuția materialelor traficului de ființe umane care crește pe net?
   Monitorizarea nu ar fi deloc o problemă și nici crearea de algoritmi; dacă se poate pentru o gripă, se poate și pentru abuzuri sexuale, în care o aplicație ar putea să facă o identificare facială a persoanelor dispărute și o estimare a vârstei victimelor. Dar se vrea acest lucru? (întrebare retorică). 
   Termenul cel mai căutat pe PornHub este "adolescent".
 
Sursă: Cosmina Filip, Facebook / Captură foto: Instagram
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe