08 Decembrie 22

O fetiță de 11 ani, vândută de părinții români, pe 17.000 de euro în Spania

O fetiță de 11 ani, vândută de părinții români, pe 17.000 de euro în Spania

    Autoritățile spaniole au salvat o fetiță de 11 ani cu cetățenie română de la membrii unei familii spaniole care afirmă că au cumpărat-o pe tânără de la părinții români cu suma de 17.000 de euro. Conform libertatea.ro, părinții și-au vândut copilul pentru ca aceasta să fie exploatată sexual și să se căsătorească cu cel care a plătit miile de euro.

    Viața copilei de 11 ani din România s-a schimbat total în urmă cu un an, când, părinții acesteia au decis să o vândă unei familii spaniole pe o sumă frumușică de câteva mii de euro. În tot acest timp, fetița a fost bătută, violată și forțată la muncă drastică în câmp, fără ca părinților români să le pese de starea propiului lor copil.

    Fetița a cerut în nenumărate rânduri ajutorul mamei sale, căreia i-a mărturisit chinul prin care trece în familia unde a fost vândută. În urma acestor plângeri ale copilei, mama fetei a încercat să aibe o discuție cu familia spaniolă care i-a cumpărat fetiția, însă aceștia i-au cerut suma de 10.000 de euro dacă o vor înapoi și dacă vor ca fetița de 11 ani să nu mai fie abuzată sexual, bătută și supusă la muncă în câmp, greu de imaginat pentru un copil de vârsta ei.
 
Citeste continuarea pe: ro.blastingnews.com
Foto: stirileprotv.ro
 
 
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe