13 Mai 21

O dovadă a voluntariatului care reunește valori spirituale și care se afirmă prin fapte

   Mai jos este o dovadă a voluntariatului care reunește valori spirituale și care se afirmă prin fapte. Sunt tineri dintr-o asociație studențească formată din studenți la drept, geografie, istorie, inginerie, medicină, asistență socială, economie, arhitectură, biologie, artă și multe altele printre care și teologia uniți întru afirmarea firescului trăirii credinței, nădejdii și dragostei.
   Mai pe scurt, duminica trecută s-a încheiat un eveniment foarte important din viața ASCOR (Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români). Fotografia aceasta ascunde mult mai mult decât reprezentanții unor filiale ale unei asociații studențești. Studenți de la toate facultățile care au arătat că le pasă tocmai prin lucrarea filantropică, au primit recunoașterea pentru eforturile realizate în cursul anului 2020. Premierea făcută de către Preafericitul Părinte Patriarh ne-a responsabilizat să continuăm cu binele împlinit și în afara universității dar și în universitate.
Cu timp și fără timp, ca studenți care am ales să avem parte de bucuria tinereții dar și de verticalitate, am ales să facem o lucrare socială prin care ne-am ridicat conștiința la ceea ce eram datori să facem. Astfel fiecare a lucrat în locul în care a fost pus de Dumnezeu pentru a sprijini semenii prin diferite proiecte.
   Lucrarea socială a fiecărei filiale din toate centrele universitare este greu de cuprins în câteva cuvinte. Anul trecut s-a încheiat pentru ASCOR la nivel național cu o campanie de donare de sânge reluată în martie aprilie 2021 și care acum se va repeta mereu primăvara și toamna. - © Ziarul Lumina / Mihnea Păduraru - sursă: Chesaru Cristian

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe