05 Martie 21

Numărul cazurilor de reacții adverse la vaccinul anti-Covid a crescut la 1124, cu 60 de cazuri mai mult în ultimele 24 de ore

   Jurnalistul Cornelius Florin (sursă foto), într-o postare pe un site social din ziua de 23.01.2021, atrage atenția cu privire la creșterea cazurilor de reacții adverse la 1124, cu 60 de cazuri mai mult în ultimele 24 de ore. Interesant este faptul că STATUL, Ministerul Sănătății (tare activ în ultimul timp pe Facebook) NU informează cu nimic cetățenii (care participă, conform producătorului, la a treia fază de testare a vaccinului) care se tot vaccinează, pentru că, nu-i așa, nu contează dacă moare cineva, dacă au reacții adverse, nu contează ca omul să știe ce riscă, contează ca ȚARĂ profund „politizată” (căci mai nou statul nu este poporul, ci câteva persoane...ca în comunism) ca oamenii să cunoască ambele „fațete” ale acestui vaccin (să dea Domnul ca reacțiile adversă să nu mai crească), important pentru politicienii ăștia care ne vor „atât de mult binele” e ca oamenii să se vaccineze cât mai mulți, în număr cât mai mare pentru a le ieși lor socotelile, poate socotelile unui experiment, poate unor statistici despre cât de ușor suntem influențabili și neinformați de către TV și Radio, statistici ... participăm la ele. 

   Jurnalistul mai sus menționat mai arată și faptul că până acum s-a ajuns la un total de 196 de cazuri, asta de câteva zile. De asemenea 3 cazuri sunt în curs de investigare. Acestea din urmă nu știm dacă este vorba de 3 cazuri cu pacienți în viață sau decedați. 

   Concluzia statului este să ne vaccinăm cât mai mulți pentru că vaccinul este complet sigur, contrar declarațiilor oficiale din partea producătorului vaccinului anti-Covid. 

   Interesant este că au apărut voci ATEU MILITANTE care îndeamnă Biserica (culmea) să aloce spații pentru vaccinarea voluntarilor ... ăsta fiind probabil unul dintre tertipurile dușmanilor Bisericii de a face schismă, rupere în Biserică spre deliciul dracilor. Nu dragilor, Biserica este spațiul vieții, nu a reacțiilor adverse sau a morții. În Biserică se propovăduiește viața, nu vaccinul....și așa trebuie să rămână. Catedrala Națională este un spital, dar un spital al siguranței, nu al politizării.    

P.S. Una dintre noutățile despre vaccinul cel mai folosit în România, Pfizer, vaccinul anti-Covid „minune”, este că ar avea eficacitate în jur de 98% contra virusului ... adică virusul se trece de la sine în circa 14 zile având ca rată de însănătoșire de circa 98% și vaccinul are „același beneficiu”? La statistica asta nu am putut decât să rămân fără cuvinte ... 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe