27 Noiembrie 22

Numarul 30 mondial WTA vs numarul 1 WTA - mandrie vs smerenie, cine "castiga"?

   Am citit in aceasta seara o postare foarte interesanta facuta pe o retea de socializare de catre Dan Negru, in care facea o comparatie intre smerenia Simona Halep si mandria lu Sharapova. In acest context se arata faptul ca Simona este numarul 1 mondial WTA in tenis iar Sharapova se afla pe un loc 30 WTA, insa cu un avantaj in meciurile directe. Meciurile directe, marea majoritate in perioada in care Sharapova era pe val (cea mai buna performanta a ei) iar Simona Halep intr-o continua crestere, statistica fiind de 7-2 pentru Sharapova, cu un ultim meci direct cu scorul de 4-6/6-1/6-4 pentru Simona Halep.
    Prin postarea lui Dan Negru putem observa opulenta bogatiei din partea lu Sharapova si smerenia unui numar 1 in tenisul feminin, smerenie invatata dintr-o viata Crestin Ortodoxa marturisitoare, Simona niciodata nefiind rusinata de gestul suprem al Sfintei Cruci pe care il face dupa fiecare meci, astfel multumind lui Dumnezeu pentru tot cu cea mai simpla si cumprinzatoare rugaciune de adorare a lui Dumnezeu.

"Oricine se înalță pe sine se va smeri, iar cel ce se smerește pe sine se va înălța."
Domnul Iisus Hristos

    Iata si postarea lui Dan Negru: "Halep a ajuns la arena de la AO cu un autobus pus la dispoziție de organizatori in timp ce Sharapova e renumită pentru fițe.
    Halep s-a cazat la un hotel oferit de organizatori in timp ce marketingul Sharapovei povestește despre cazarea luxoasă a vedetei la AO.

    Halep (nr 1 WTA) ia de la Nike 1,7 milioane de euro in timp ce Sharapova (nr 30 WTA) ia tot de la Nike 8,5 milioane de euro !

    In sport sau in showbiz fițele vănd.

    Oxford College of Marketing a declarat “star quality” ca fiind plus-valoarea in marketingul mondial.

    La valoarea pe care o are, Halep merită să fie mult mai bine cotată ca marketing.

    Stafful ei de marketing pare departe de nr1 WTA."

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe