28 Noiembrie 21

Nu vaccinul și efectele lui reprezintă adevărata problemă, ci DICTATURA criminală instituită pe bază de vaccinare

Am tot spus asta, vaccinul este o urgență sanitară, vaccinul în istoria omenirii a salvat nenumărate vieți ... dar eliminarea libertății pe bază de „certificat verde”, aș spune de nou „arian” ca pe vremea nazismului ce legătură are cu acest act medical? Când Constituția, codul muncii, legile țării sunt călcate în picioare, oare nu se creează un mediu deosebit de bun pentru instaurarea unei dictaturi?

Părintele Patriciu Vlaicu, profesor de drept canonic, un preot drag mie, a postat recent pe un site social despre vaccin (video mai jos): „Noi  ar trebui știm să nu înlocuim frica de virus  cu frica de vaccin. A refuza din principiu vaccinul este ca și cum am refuza să purtăm vesta antiglonț, în locurile unde este pericol să fim răniți, doar pentru că și cu ea putem să suferim și chiar să ni se rupă coastele în cazul în care calibrul glonțului care  ne lovește este mai mare.Vaccinul nu face decât să dea sistemului imunitar, făcut de Dumnezeu, posibilitatea de a identifica mai ușor inamicul. Refuzând din principiu vaccinul, dincolo de sfatul medicului, este ca și cum, pe front,  am refuza medicamente care ne ameliorează vederea după ce ochii ne-au fost afectați de gaze și astfel am intra, ca nevăzătorii, direct în bătaia tirului inamic.” - această idee că refuzăm vaccinul doar pe bază de frică generalizată este FALSĂ, marea problemă este alta. Sigur, după vaccinare multe persoane s-a întâmplat să moară, autoritățile spun că nu din cauza vaccinului ... Vaccinul NU imunizează, în cel mai bun caz te ferește de o formă urâtă a efectelor virusului Covid-19, efectele adverse care nici măcar nu sunt cunoscute de către producător, cu toate acestea un vaccin într-o astfel de situație sanitară este esențial! Dar nu obligatoriu, nu eliminând libertatea omului dată de Dumnezeu, nu închizând oamenii sănătoși în case, nu instaurând o adevărată atmosferă dictatorială plină de cenzură după modelul Coreei de Nord.

Ni se spune din partea presei sistemului că vaccinul ne dă libertatea înapoi, că vom reveni la viața normală....că dacă vom ajunge la pragul inventat de ei de 70% populație vaccinată în România vom reveni la normal....FALS! Vedem că Israel (peste 62% vaccinați cu schemă completă), Marea Britanie (peste 73% vaccinați cu schemă completă) sunt lovite grav de un mare val de infectări cu Covid-19, poate cel mai mare de la începutul „pandemiei OMS”. Despre Marea Britanie am scris aici „Una dintre cele mai vaccinate țări din Europa se luptă cu cel mai mare val de infectați cu Covid-19 de la începutul pandemiei”. Nu se poate să nu sesizăm ineficiența vaccinului și faptul că autoritățile române încearcă să manipuleze spunând că la pragul de 70% români vaccinați totul va reveni la normal ... un mare fals, atunci vor cere 90% și vor implementa obligativitatea totală a vaccinului, să nu mai spun că vor obliga și copii să se vaccineze! Aceste aspecte de privare de libertate a cetățenilor din partea celor puțini seamănă izbitor de mult cu aspectele istorice din perioada de tristă amintire nazistă sau cu regimul din Coreea de Nord. Mie îmi place libertatea, democrația, civilizația milenar-europeană, nu dictaturile.

Întorcându-mă la părintele Patriciu, el ori nu a înțeles adevărată supărare a oamenilor cu privire la vaccin, ori crede că majoritatea românilor sunt proști, ori trăiește pe altă planetă ... vaccinul este o necesitate care trebuie să fie voluntară, gratuită, un act medical bazat pe un dosar medical, pe o analiză medicală, pe un consult medical prealabil. Nu primiți toți la vaccinare indiferent de efectele adverse nebănuite nici măcar de producător ... cine nu crede poate studia asta pe site-ul guvernului româniei. 

Părinte Patriciu, ar reprezenta un act de bravură dacă ați discuta și despre medicamentele care salvează mii și mii de vieți în țările din Europa, mai ales alea mai „înapoiate conform presei sistemului”, dar cu un mic număr de infectări cu Covid-19 ... Arbidol, Irevertină? De ce „reprezentanții” sistemului statal din România nu doresc aceste medicamente în țară? Nu sunt aprobate de nehotărâții din Parlamentul European, de OMS? Le este rușine să le primească (și gratis de la Becali) în țară, pentru că luni de zile le-au refuzat? Mor oameni ... de Covid, de cancer, de multe boli ... nu există doar Covidul. Să ne trezim puțin și să ne mai uităm și la starea jalnică a serviciilor din spitalele românești! Probabil că nu vom primi nici un răspuns de la părintele ...

 
Sursă foto: desteptarea.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe