13 Mai 21

Nu va lasati pacaliti de vesnica replica: DACA MA IUBESTI FACI DRAGOSTE CU MINE

Adriana: "Nu vă lăsaţi păcăliţi de veşnica replică: DACĂ MĂ IUBEŞTI FACI DRAGOSTE CU MINE"

Marturii PRO-feciorie

    De mică mi s-a implementat in minte şi în inimă că fecioria este cea mai mare comoară pe care o are o fată. De aceea nu am vrut şi nu vreau să o pierd. Consider şi la ora actuală că degeaba ai avere si comori dacă ai pierdut una din marile comori pe care ţi le-a lăsat Dumnezeu.

    Mă rog la Maica Domnului să mă ajute să păstrez darul care mi s-a dat.

    De aceea, aveţi grijă dragi tineri. Nu vă lăsaţi păcăliţi de veşnica replică: DACĂ MĂ IUBEŞTI FACI DRAGOSTE CU MINE. Dragostea nu constă numai în relaţiile sexuale. Într-o relaţie găseşti foarte multe preocupări: o plimbare prin parc, un sărut nevinovat, o strângere de mână, o privire nevinovată, toate acestea le mai poţi trăi şi astăzi. Nu e imposibil, credeţi-mă!
 


Sursa foto: episcopia-ungheni.md

Doamne ajută!

Adriana, 23 de ani, Botoşani

Multumim pentru sursa: ortodoxiatinerilor.ro

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Imaginea aleasa este curata si de suflet,mii de like-uri si cele mai sincere FELICITARI pentru acest articol,in aceste vremuri de multa modernitate cand tot mai multi tineri denatureaza tot ceea ce poate fi mai sfânt în ceea ce priveşte Taina Căsătoriei inainte sau dupa savarsirea ei de catre preot este cu adevarat de apreciat o astfel de gandire ca in cuvintele scrise in acest articol si este de apreciat si cine sustine si posteaza asa ceva!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe