19 Aprilie 21

Nu sunt adeptul jugului rusesc, dar nici cu UE nu mă simt foarte bine. Ungaria nu dă doi bani pe ceea ce „se impune” la nivel european.

  • „Ungaria nu dă doi bani pe ceea ce "se impune" la nivel european când vine vorba de vaccinurile impuse de UE, cele două de la Pfizer și Moderna bazate pe tehnologia ARNm. Așa că, autoritățile maghiare au decis să apeleze și la vaccinurile rusești și chiar și la cele chinezești pentru imunizarea populației, decizia fiind luată după analiza factorilor de risc. Acest lucru a scandalizat UE. 
  • Șeful de cabinet al premierului Viktor Orban a confirmat că autoritățile sanitare din Ungaria au dat undă verde pentru folosirea vaccinului rusesc Sputnik V, Ungaria fiind prima țară UE care face acest gest, informează BBC. Oficiali maghiari din domeniul sănătății se află și la Beijing pentru discuții cu autoritățile chineze despre vaccinul Sinopharm. 
  • Premierul Ungariei a susținut că o modalitate prin care țara sa poate satisface cererea de vaccinare, având în vedere ritmul lent (acum stopat) de livrare pentru vaccinul Pfizer, este cumpărarea de vaccinuri din Rusia și China.” - Dr Adina Alberts

   Nu sunt adeptul jugului rusesc, dar nici cu UE nu mă simt foarte bine. Libertatea mea religioasă, socială, libertatea în toată puterea cuvântului mi-e din ce în ce mai amenințată, îngrădită de „stăpânirea” de la Bruxelles. Mai sus avem un exemplu de țară care se află în structurile politice unde se află și România, ba chiar mai mult de atât, și are demnitatea de a avea o altă opinie față de ceilalți... România când? 
   Vedem că în SUA polii intereselor aproape că se inversează, am publicat chiar astăzi pe acest site exemple de promovare masivă a LGBTQ+ în SUA, poziții importante din administrația SUA sunt ocupate, sau vor fi ocupate, de persoane cel puțin paralele cu credința crestină ... vezi articole precum „Noul ministru al sănătății în administrația Biden (SUA), un transexual” sau „Administrația Biden continuă linia politicilor absurde și iraționale, prin care este promovată agresiv ideologia LGBT.
   Mai știm și că SUA în mod constant s-a implicat în politica din România, în anumite decizii importante ... în astfel de condiții (prezentate mai sus), la ce ne putem aștepta?
   Singura șansă la normalitate, din toate punctele de vedere, este aproprierea omului de Dumnezeu, de Biserica lui Hristos, de Ortodoxie... nu prin gesturi goale, ci printr-o trăire după învățătura Bisericii, o trăire vie în viața Bisericii prin faptă și credință. Singura șansă la libertate este lupta pentru libertatea față de păcat ... nu mai credeți în trădătorii de neam vechi și noi, votați, susțineți, ajutați creștinii iubitori de Dumnezeu, nu toți lupii îmbrăcați în piele de oaie... 

Citește și:

Angajatorul poate obliga angajatul să se vaccineze contra Covid-19? Contează ce efecte adverse poate avea vaccinul?
Părintele Savatie Baștovoi despre vaccinările televizate
Maica Siluana Vlad: „Ne temem de vaccin?

 
Sursă:  romania.europalibera.org via Dr Adina Alberts / foto credit: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe