30 Noiembrie 21

NU MAI VREAU SĂ PLĂTESC CONTRIBUȚIA DE ASIGURĂRI SOCIALE DE SĂNĂTATE (CASS)

În anii anteriori am spus că frumos ar fi să avem posibilitatea de a alege încotro să se îndrepte banii noștri de la sănătate. Adică oricum plătim sănătatea și când avem nevoie de analize, internări și altele, tot mai plătim câte ceva din buzunarul nostru. Plecând de la postarea lui Paul Gabriel Andrei , pun accent și mai mult pe această temă. Păi dacă aș plăti un abonament privat cu banii pe care îi dau acum, cred că aș avea și ambulanță particulară la scară. Până la urmă eu muncesc și ar fi foarte frumos să am dreptul de a alege încontro merg banii mei, munciți de mine!
NU MAI VREAU SĂ PLĂTESC CONTRIBUȚIA DE ASIGURĂRI SOCIALE DE SĂNĂTATE (CASS).
Vin toate trompetele media să spună că nev@ccinatii nu ar trebui să beneficieze de serviciile medicale. Serios??? Dar pe banii cu ați achiziționat serurile "minune". Nu din banii mei?? Nu din banii neva©cinatilor???
Acum statul vine și spune "Plătiți testele co\/id" . Serios?? De când sunt în câmpul muncii nu am avut nevoie de nici un serviciu medical. Din totalul pe care l-am cotizat până acum la CASS, nu am folosit un leu!! Eu am făcut ceva pentru țara asta. Să mă țină Dumnezeu sănătos și de acum înainte. Dar tu, stat român, ce faci pentru mine? Mă pui la plată pentru că nu vreau să mă v@ccinez? Mă pui la plată pentru că ce? Pentru că nu îți fac jocul politic? Dar tu, stat român, câte achiziții ai făcut până acum?? Achizițiile publice nu mai trec prin licitații pentru că ....este stare de alertă. Nu se mai termină starea asta? Vă place să faceți achiziții care nu sunt transparente. Dar vii să îmi ceri să plătesc testele. Pentru ce? Să mă testez că sunt sănătos? Dar cei va©cinați se vor testa? Vedeți că și ei răspândesc virusul. Și ei sunt purtători și transmițători ai virusului!
Mai vine unul ca Arafat și spune "Se opresc internările și operațiile care nu sunt urgente" . Păi, aloooo, nenea, oamenii s-ar fi internat tocmai ca să nu ajungă la un caz grav de boală și să nu fie nevoie de intervenția chirurgicală de urgență. Nu crezi că este logic? Dar vii tu și spui că internările care nu sunt urgente să mai aștepte. Pe ce? Pe banii contribuabililor? Pe banii celor care își rup spatele la locul de muncă??
Nu am mai văzut nici o anchetă sociale care să fie dată publicității. Sunt atâția "șmecheri" care nu au chef de muncă și preferă să apeleze la ajutoarele sociale. Ei nu merg la muncă că au "frizoane". De ce să meargă la muncă? Le cad unghiile. Primesc banii de la ajutoare și îi vezi la cârciumă sau beți prin casă. Și ei de unde suportă cheltuielile medicale? Din banii mei? Nu mulțumesc. Din banii mei nu vreau să fie tratați puturoșii și toate scursurile sociale. Îi înțeleg pe cei cu adevărat săraci, necăjiți și neajutorați. Pentru aceia suport cu tot dragul. Dar pentru cei care nu au chef să muncească și profită de un statut social, nu mulțumesc. Merg cu banul pe la unii medici și se trec cu handicap și ei nu au nimic.
De asemenea, dacă tu stat român, vrei să mă obligi să am certificat verde la locul de muncă, atunci îți spun clar și public NU MAI PLĂTESC NICI UN FEL DE TAXĂ SI IMPOZIT!! Nu tu mi-ai dat locul de muncă!!! TE-A DURUT IN FUND CÂND AM TERMINAT STUDIILE.  Dacă am un loc de muncă, îl am pentru că eu l-am căutat, eu am suportat să mă adaptez pe cerințele postului. Tu nu ai făcut nimic. Nu ai mișcat un deget pentru mine. Acum vrei să mă obligi să am un certificat ca să muncesc? Dar ce mai urmează? Să îl treci ca obligatoriu la angajare nu? Vrei să alături cărții de identitate. Păi nu stat român. Nu!! Tu din banii mei ți-ai cumpărat haine scumpe. Tu din banii mei ți-ai făcut bugetele cum ai vrut. Tu din banii mei mănânci!! Tu muști mâna care te hrănește.
Dar dragă stat român, "cine scoate sabia, de sabie va muri". Cu acest subjug cu care ne faci rău, de același subjug vei avea și tu parte!

Jurnalistul și teologul Cornelius Florin.
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
In sclavagismul clasic si in evul mediu chiar,sclavii auveau drept la munca NECONDITIONAT.Acum in noul sclavagism -democratic nu mai nici acest drept la munca.Ai dreptul sa mori de foame.Interesanta evolutia sociala de-a lungul timpului,nu-i asa?
avatar
0 Spam
2
NU MAI VREAU SA PKATESC Contributia la CASS fiindca, nu am niciun avantaj in urma acestei plati ! Am fost toata tineretea mea 17-25 de ani DONATOR ONORIFIC DE SANGE si doar in 2 randuri am avut nevoie si eu la randul meu de sange si NU AM PRIMIT NICI MACAR un strop ci plasma italiana o data si DOAR ser fiziologic a 2a oara ! Pe de alta [parte peste tot la medic trebuie sa platesc si mai mult la farmacii platresc de imi sar capacele pentru medicamente iar la tratament platesc de nu ma vad !!! In concluzie ACUM cand DESI platesc CASS s-a impus OBLIGATIVITATEA NAZZI-PASAS imi declin inten=tia de aplati CASS ca si asa nu-mi foloseste la NIMIC !!!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe