02 Octombrie 22

Nu mai primiți lumânări la Sfânta Împărtășanie de la persoane care le oferă în numele cuiva trecut la cele veșnice

    Este impamantenita o "traditie" straina Ortodoxiei de a da o lumanare aprinsa unei persoane care se Impartaseste in numele cuiva care a trecut la cele vesnice fara a se impartasi si spovedi. Constat ca uneori ignoranta la adevarata invatatura crestina duce catre practici asemanatoare cu aceasta, de aceea recomand mai multa informare despre ceea ce auzim in stanga si-n dreapta, intrebati-va duhovnicul ce este bine si ce nu cu privire la invatatura pe care ati auzit-o ca ar fi "crestina". 
    Cert este ca cel trecut la cele vesnice si care nu a apucat sa se impartaseasca NU GUSTA DELOC din Sfanta Impartasanie caci unirea cu Hristos este personala in momentul Impatasirii cu trupul si sangele Mantuitorului. Aceasta practica fiind o batjocura draceasca cu privire la Sfanta Impartasanie. Este o mare greseala sa se creada ca cel trecut pe lumea cealalta se mai poate Impartasi, persoana respectiva se "impartaseste" doar cu lucrurile bune sau rele pe care le-a facut in lumea aceasta vazuta unde Biserica luptatoare nadajduieste sa devina Biserica biruitoare in imparatia lui Dumnezeu.
    

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe