19 Aprilie 21

„Nu mai pot auzi”

    Nu mai pot auzi aceste fraze; "Papa Francesco a spus că se va vaccina! Şi a spus ca toţi să fie responsabili şi să se vaccineze!"
    Apoi alta; "Nu mai fiţi atât de habotnici şi orgolioşi, dacă Biserica Catolică poate avea botezul prin stropire perfect valabil, voi de ce nu vreţi să renunţaţi la cel cu scufundare? Nu vedeţi că mor copiii?"
    Eu nu mai pot să aud la orice, imediat este luată "Biserica" Catolică de exemplu, măcar dacă ar fi Biserică! Dar aşa se întâmplă când se  împlinesc cuvintele proorocului: "Cu cel cuvios, cuvios vei fi; şi cu omul nevinovat, nevinovat vei fi.Şi cu cel ales, ales vei fi; şi cu cel îndărătnic Te vei îndărătnici." Asta se întâmplă când se defilează cot la cot cu catolicii la cele mai înalte niveluri, şi oile din turma ce să înţeleagă?  Că nu-i nici o diferenţă,  dacă păstorii zic, noi oile ştim mai bine?
    Şi uite aşa se ajunge că nu mai facem deosebirea între întuneric şi lumină,  iar ăsta-i preţul plătit că nu se mărturiseşte clar care-i stânga  şi care-i dreapta, se face diplomaţie, ca în politică. 
    Tot aud din gura la oameni doldora de carte, că; "Cei doi plămâni ai Bisericii!" Adică Biserica Ortodoxă şi Biserica Catolică.  Dar eu întreb,  ca unul fără multă carte, dacă în Crez spun; "Una Sfânta ", deci UNA! Cum spun eu de doi plămâni sau de alte biserici? Ori Crezul e mincinos, ori eu zic Crezul minţind.
   Apoi mai aud zicând: "Biserica este mireasa lui Hristos!"
    Păi dacă Biserica e mireasa lui Hristos,  nu poate să fie decât  o MIREASĂ, nu? Îl facem pe Domnul nostru Iisus Hristos adulter? Are El mai multe mirese? Cum e asta? Mireasă e doar UNA,  celelalte sunt desfrânate! Şi ştim că Domnul nostru Iisus Hristos nu a depărtat pe desfrânaţi,  şi  eu sunt unul din ei,  ci i-a primit , dar cum? După ce sau pocăit!
     Deci, pentru cei care tot compară pe MIREASA lui Hristos cu toate desfrânatele, să ia aminte la ce au făcut desfrânatele din Evanghelie, şi anume POCĂINŢĂ!
 
Text: Iulian Mazilu
Taguri: „Nu, pot, auzi”, mai
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe