24 Ianuarie 21

„Nu mai pot!”

    Nu mai pot cu aceste cuvinte: "Noul Coronavirus" sau "Noua Pandemie"! Sunt cuvinte care le aud de un an aproape peste tot. Dar, ce mă intrigă şi mă revoltă e, că chiar persoane în slujba Adevărului şi-au însuşit aceste cuvinte de propagandă antihristică! Chiar şi apostoli ai lui Hristos le au pe buzele lor, folosindu-le la scară largă, în cuvântul lor de propovăduire al cuvântului Evangheliei, al Vestei Celei Bune.
   E posibil ca un Apostol al Domnului nostru Iisus Hristos să nu vadă că toată povestea asta e o mascaradă? E posibil ca un Apostol al lui Hristos,  să nu vadă că toată povestea asta e o minciună împachetată frumos, ca să pară un adevăr? Cum e posibil aşa ceva?
   Da, pe unii care nu ştiu ce-i Adevărul,  sau Cine-i Adevărul îi înţeleg. Dar pe urmaşii Apostolilor? Nici ei nu văd?
   Părintele Arsenie Boca,  spunea undeva în cuvintele sale, că: "O minciună crezută ca un adevăr,  este greu de radicat!"
   Da, este drept că se îmbolnăvesc oameni! Da, este drept că mor oameni! Dar,  oare până acum un an n-au mai murit oameni? Sau noi nu ştim că într-un război se mai şi moare! Şi noi suntem în RĂZBOI de un an de zile. Război împotriva rasei umane. Oare chiar nu vedem asta?
    Dar să ajung până acolo să fie premiaţi, decoraţi, cei care au suferit de pe urma "bolii", eu o văd exagerare! Făcând aşa, decorându-i pe cei rămaşi în viaţă, şi pe cei trecuţi la Domnu cu dinstincţii, nu recunosc că suntem în război? Da, BUNUL DUMNEZEU să-i miluiască pe cei care au suferit de pe urma acestei făcături satanice, îngăduită de Bunul Dumnezeu pentru păcatele noastre,  dintre care primul sunt eu , dar oare nu mai vedem deloc?
    Dar, oare, nu este o discriminare faţă de ceilalţi, care suferă de alte boli, premiindu-i doar pe cei care au suferit de pe urma covidului?  Să premiem şi decorăm pe toţi suferinzii atunci. Sau covidul a devenit cea mai cumplită boală din istoria omenirii?
  Dar, eu fac asta de spectacol, să arăt că ce se întâmplă e ceva grav,  şi oamenii să fie terorizaţi bine.
    Când eu ştiu, din cunoştinţele mele sumare, că, Apostolii aşa propovăduia: "NU VĂ TEMEŢI!" 
  "Nu vă temeţi de cei care ucid trupul,  ci de Cel care poate şi sufletul să-l trimită în gheenă! De Acela să vă temeţi." Şi aşa mai departe...
      Apoi ce să mai spunem de Sfântul Icnatie, care, fiind dat  spre mâncarea fiearelor, şi trimis la Roma, el ce face? Trimite scrisori celor din Roma, nu care-cum-va să-i împiedice martiriul! Şi să-l lase să se jertfeacă. Păi la auzul acestora, un creştin ce primeşte,  curaj sau dejnădejde?
   Astăzi,  urmaşii şi nepoţii acestui Sfânt, şi nu numai ai acestuia, îi auzi pe un gras fleştit şi timid: "noul coronavirus", sau "din vina noii pandemii"! Păi tu când eşti simplu creştin ce poţi primi de aici,  nădejde sau curaj?
   E drept şi asta, că o astfel de atitudine te poate costa scump, chiar şi viaţa, dar măcar măturiseşti ADEVĂRUL!
  Şi cineva poate zice, "mă păduche, dar cine eşti tu să vorbeşti cu o aşa îndrăzneală?"  Şi eu răspund la aceasta, aşa: "Sunt un mădular din Trupul tainic al lui Hristos, unul neânsemnat şi cel din urmă,  care cred în Cel care a spus NU VĂ TEMEŢI! Şi când văd în jur numai teamă şi teroare, nu pot să tac, uite aşa!
  Păi dacă apostolii se tem de boli şi moarte, eu o oaie râioasă ce să mai fac? Mai pot zice ceva? ... Mila Domnului cu noi toţi!...
 
Iulian Mazilu
Taguri: pot!”, „Nu, mai
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe