16 Ianuarie 21

Nu-l scoateți vinovat pe IPS Teodosie, pentru că niște cinici v-au dat cârpe de doi lei, de s-au umplut spitalele.

Au apărut retorii care se agită irațional că "ce alegi, Peștera sau ATI?" și că IPS Teodosie (foto) incită la nerespectarea legii.
Le atrag atenția că-s orbi și surzi.
Credincioșii au fost purtați prin frig, ploaie, soare, după hatârul guvernanților, că vezi Doamne, e pericol la Biserică. 
Asta în vreme ce n-au fost probleme cu înghesuiala de prin metrou, mall-uri sau alte temple ale comerțului.
În vremea asta, nimeni nu răspunde că 90% (mai nou) din măștile puse "spre protecție" au fost niște cârpe. A trecut virusul prin ele ca deciziile guvernanților prin birouri, fără nici o opreliște. 
Dar important e să supraveghem credincioșii cu elicoptere. Filtrele poliției sunt mai ceva ca măștile. În vreme ce SUA și Franța au anulat interdicțiile discriminatorii.
Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala de interese enorme pe niște cârpe, numite măști.
Pe care au tupeul să le și redenumească "acoperitoare faciale" doar ca să-și acopere, juridic, șmenul. În rest, vă lasă să le cumpărați ca păcăliții, că tot nu vă protejează.
Când expui populația la infectare, cu o cârpă neconformă în peste 90% (!!!)din cazuri, când transportul în comun e prima cale de transmitere a virusului și poți merge oriunde pe proprie răspundere, vii și repeți obsesiv că n-ai voie să mergi la o slujbă undeva în pădure...
Statul practică prea mult dubla măsură.
 
Text: purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Eugen Tănăsescu. (Facebook) / Sursă foto: Vali Vădănoiu
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe