08 August 22

Nu este etic (moral) și nici ortodox acceptabil să cauți vindecare folosind obiecte, părți ori elemente de la morți

Da. E clar!
Nu este etic (moral) și nici ortodox acceptabil să cauți vindecare folosind obiecte, părți ori elemente de la morți, altcumva decât rugându-te lângă moaștele Sfinților.
Orice vindecare promisă /căutată prin intermediul părților sau organelor de oameni morți (fie și accidental) este mai aproape de magie neagra, vrajitorie, tribalism si canibalism, decat de medicină. Iată de ce vaccinurile produse pe bază de experimente umane ori pe bază de celule ale copiilor avortați (fie ei avortați și accidental), nu vin de la Dumnezeu.
Această dilemă etică și profund spirituală nu poate fi rezolvată altcumva decât prin delimitare strictă de toate vaccinurile și de toate tehnologiile și mecanismele genetice care au material uman în compoziție, dar și de mecanismele genetice în general, întrucât atentează la Creația Lui Dumnezeu.
Nu există Părinți Duhovnicești autentici care să susțină vaccinarea. Cei care susțin vaccinarea sunt apostolii satanei și nu au nici o treabă cu Ortodoxia. Așa cum vă spuneam și acum doi ani, oricine vine să spună că vaccinul transumanist este bun ori necesar, de la diavol vine el însuși și ucenic al satanei este. Stiința bazată pe organe de oameni morți, nu este stiință, ci pact cu moartea veșnică. Mai bine e să mor de o boală, decât să-mi lungesc zilele vieții mele păcătoase, dar să-mi pierd Mântuirea.  
Oricine vine să vă spună că vaccinurile anti-covid sunt bune ori că nu conțin celule umane, minte cu nerușinare și ucenic al satanei este, căci în prospect scrie clar că au in compozitia lor elemente din linia celulara HEK293 - celule umane embrionare modificate genetic, extrase din rinichi de copii avortați.
Linia celulara HEK293 care stă la baza producției unei game foarte largi de vaccinuri (nu doar anti-COVID) vine de la o fetiță perfect sănătoasă avortată la cerere, în anii 70, în Olanda, parcă. Este o condiție ca liniie celulare pe care se fac experimente vaccinale și vaccinuri să fie sănătoase, alfel intervin elemente de bias științific. Pe copii avortați spontan se fac cercetări în domeniul cancerului, mai precis cum să lungească ori să scurteze viața / extensia formațiunilor tumorale. Au cu totul altă întrebuințare.
Din acest punct de vedere, vaccinul transumanist este o urâciune a pustiirii la locul cel sfânt nu numai prin faptul ca modifica genetic pe om, ci si prin faptul că se face și se testează pe celule de copii avortați, ba chiar conțin celule umane în compoziția lor.
Fraților, e clar că medicina a luat-o razna, căci vor dușmanii omului să interzică orice cale naturală de vindecare,, orice tratament naturist. Am ajuns orbi. Nu vedem că Dumnezeu ne-a dat tot ce ne trebuie spre tămăduire și că, respectând Cuvântul Său, aflăm vindecare de orice boală, nu e nevoie să modificăm natura umană spre a face față păcatelor dătătoare de moarte. Dar dușmanii omului asta vor, să modifice natura umană pentru a o "împăca" definitiv cu păcatul.
Medicina genetică, alopată, ajunge să fie doar o împăcare a omului cu păcatele sale... și nu o tămăduire. Omul modificat genetic devine o ființă inteligentă care nu mai are conștiința păcatului.

Sursă: Facebook.com

Notă site: Ce părere aveți despre această opinie?
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe