30 Noiembrie 20

Nu am crezut niciodată că voi ajunge să îi dau dreptate lui Stalin (Alegeri SUA 2020)

   Cutremurul ideologic pe care unii îl simt, iar alții nu, are loc chiar acum, nu doar în SUA, ci în lumea întreagă. Ateul declarat „catolic”, Joe Biden este președintele SUA, ști ce înseamnă asta? Îți spun pe scurt în următoarele rânduri ...

   Trump, președintele de până acum al SUA a arătat cea mai mare apropriere de lumea pro-viață, Trump a pierdut alegerile. Joe Biden însă, este unul dintre cei mai puternici, înverșunați susținători ai avortului chiar până la momentul nașterii. Trump a susținut mari eforturi care au contat mult pentru libertatea religioasă în SUA, Joe Biden este departe de a crede în Dumnezeu. Libertatea în SUA pentru cel puțin 4 ani va fi un vis frumos, libertinajul însă....va fi promovat prin orice mijloace. Poate te întrebi, și cu ce ne afectează pe noi asta? 

   SUA este una dintre cele mai mari puteri economice și militare din lume, fără îndoială, din punct de vedere demografic, are cea mai mare influență în cele mai multe state, regiuni din lume, printre care și România, așa numitul „partener strategic”, de fapt ...doar un „câmp revendicat”. 
   Prin forțele media, ideologice, de propagandă, diplomatice...SUA, prin Joe Biden va încerca să implementeze sexualizarea românilor, mai ales a tinerilor, va presa „autoritățile” române să implementeze din ce în ce mai mult ideea că comportamentul „LGBTQ+” ar fi unul normal. Sexualizarea școlii, mult dorită de Iohannis, va fi dusă până la capăt ... libertatea religioasă va fi din ce în ce mai mult strânsă ca într-o menghină. 

   Revenind la titlul articolului și la alegerile din SUA 2020, știți cum a pierdut în statele cheie Donald Trump? De la o victorie detașată a lui Trump, au ajuns ca „autoritățile democrate” pro-Biden să „scoată” voturi prin corespondență, printre care mii de morți și alte mii de voturi dublicate, ajungându-se ca în aceste state, de la circa 120000, 90000 de voturi pentru Trump, cu voturile „prin corespondență” în exclusivitate pentru Biden, ca Trump să piardă cu câteva mii de voturi ... așa ajung la cuvintele adevărate ale lui Stalin: „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”.

   Mai zi ceva ....dacă în SUA se întâmplă asta, în România ce se întâmplă?

 
Sursă foto: adevarul.ro (Iosif Stalin)
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe