23 Ianuarie 22

Novak Djokovic stă de 6 ore blocat în aeroportul din Melbourne, Australia pentru că nu este vaccinat ...

„Guvernul Serbiei cere explicații Australiei in cazul Djokovic si solicită eliberarea imediată a celui mai mare tenismen al lumii. - a scris jurnalistul Paul Gabriel Andrei pe un site social. Acesta adaugă, într-un mod comic, faptul că dacă îi sechestrau ăia pe Halep sau Tecău, Iohannis, Ciuca, Ciolos și Ministrul Sportului își cereau scuze australienilor că am îndrăznit să le respirăm aerul ... Cam asta este situația MONDIALĂ a zilelor noastre. Politicienii și oamenii sistemului militează agresiv prin toate mijloacele media pentru limitarea libertăților, dar nu a libertinajului. Este curios cum țări cu o așa zisă „cultură democratică” adoptă legi și iau decizii paralele cu democrația și sănătatea.

Prezentatorul TV Dan Negru comentează situația celui mai bun tenismen din lume pe un site social: „Djoković a împărțit lumea în două. Un sârb. Sârbii sunt vreo 7 milioane. Noi vreo 20. PIB nostru e vreo 240 mld euro, al lor vreo 45.
Sârbii sunt în centrul sportului mondial, noi la periferie.
Cel mai valoros jucător din NBA în 2021 e un sârb: Nikola Jokic.
Noi nu existăm în baschetul mondial.
Înaintea meciului decisiv pentru calificarea la Mondialele din Qatar, Alexander Vucici, președintele Serbiei, le-a promis jucătorilor 1 milion euro primă de calificare. Sârbii au bătut în acel meci Portugalia lui Ronaldo. Noi n-am putut cu Armenia.
Toți jucătorii au donat banii copiilor bolnavi de cancer din Serbia care au cele mai slabe tratamente din întreaga Europă.
Cum au reușit ei? Cum am eșuat noi?
"Priviți spre orizont, nu spre pământ" e cea mai întâlnită inscripție cu grafitti pe străzile din Belgrad.
O fi soluția ?” - a scris Dan Negru.

Sursă R3media.ro:

ACTUALIZARE 23:18  Jurnalistul australian Paul Sakkal spune că două surse au confirmat că lui Novak Djokovici nu i-a fost permis accesul în Australia. După peste șase ore de chin, autoritățile de la graniță ar fi decretat că sârbul nu a prezentat dovezi suficiente pentru excepția medicală pe care a arătat-o, ca motiv pentru care nu s-a vaccinat.

Nu este clar dacă Djokovici se va întoarce în Serbia sau va rămâne pentru ca avocații săi să depună apel. O sursă din interiorul federației australiene a afirmat, pentru The Age, că acțiunile autoritățile sunt doar un show publicitar, în care sârbul este ținta, deoarece ceilalți jucători cărora li s-au oferit excepții medicale de la vaccinare au intrat deja fără probleme în Australia.

În chestiune s-a implicat însuși președintele Serbiei, Alexandar Vucici.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Liderul de la Belgrad a avut o convorbire cu Djokovici, căruia i-a transmis toată susținerea sa și a țării, și a spus că ia toată măsurile pentru a fi oprită „hărțuirea celui mai bun jucător de tenis din lume”.

„Tocmai am încheiat o conversație telefonică alături de Novak Djokovici. I-am spus lui Novak al nostru că toată Serbia este cu el și că autoritățile noastre iau toate măsurile necesare pentru a opri hărțuirea celui mai bun jucător de tenis din lume, în cel mai scurt timp. În concordanță cu toate normele dreptului internațional. Serbia va lupta pentru Novak Djokovici, pentru justiție și adevăr. Apropo, Novak este puternic, așa cum îl știm”, a scris Vucici.

Notă site: Ce a ajuns omenirea, și ce am fost ... Înainte eram fericiți și nu știam, acum suntem proști și avem impresia că suntem deștepți și încrezători în știință!

Foto credit: gsp.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe