29 Martie 23

Novak Djokovic l-a învins pe Tsisipas, a redevenit numărul 1 mondial în tenisul masculin

"Plânge în hohote Djokovic, niciodată nu l-am văzut atât de emoționat la niciun alt turneu câștigat în carieră. Și are câteva.."
Sunt vorbele comentatorului finalei de la Australian Open.
Novak Djokovic l-a învins pe Tsisipas, a redevenit numărul 1 mondial, l-a egalat pe Rafael Nadal la numărul de Grand Slam-uri și ajunge la 10 titluri câștigate în Australia!
La final, Djokovic a spus: "E cea mai mare victorie din viața mea, având în vedere circumstanțele!"
Peste toate aceste cifre e o poveste adevărată cu triumful sârbului.
După ce a fost ținut de australieni anul trecut într-un centru de refugiați zile întregi, apoi expulzat din țară precum ultimul om, Djokovic anunța într-un interviu că va reveni în Australia să joace în turneele viitoare dacă va fi lăsat.
Inițial, Ministerul Imigrării i-au interzis să mai intre în Australia timp de 3 ani. Decizia a fost apoi anulată.
Mulți au spus că ar trebui să le dea peste nas și să nu mai calce vreodată în Australia. Fiind vinovat că nu a dorit să-și facă un vaccin în care nu credea, Djokovic a ales o altfel de palmă, a ales să meargă și să lupte nu numai pentru glorie, ci pentru un principiu.
A ajuns în Australia și a plecat cu trofeul. A mulțumit cerului și a arătat încă o dată că e cel mai mare jucător din istoria acestui sport.  
Djokovic se va afla pe prima poziție în topul mondial acolo unde deja deține recordul mondial cu 373 de săptămâni.
Aaah, era să uit. A fost o întrecere în finală între doi sportivi creștin-ortodocsi. Să amintim și asta.

"Plânge în hohote Djokovic, niciodată nu l-am văzut atât de emoționat la niciun alt turneu câștigat în carieră. Și are câteva.." Sunt vorbele comentatorului finalei de la Australian Open. Novak Djokovic l-a învins pe Tsisipas, a redevenit numărul 1 mondial, l-a egalat pe Rafael Nadal la numărul de Grand Slam-uri și ajunge la 10 titluri câștigate în Australia! La final, Djokovic a spus: "E cea mai mare victorie din viața mea, având în vedere circumstanțele!" Peste toate aceste cifre e o poveste adevărată cu triumful sârbului. După ce a fost ținut de australieni anul trecut într-un centru de refugiați zile întregi, apoi expulzat din țară precum ultimul om, Djokovic anunța într-un interviu că va reveni în Australia să joace în turneele viitoare dacă va fi lăsat. Inițial, Ministerul Imigrării i-au interzis să mai intre în Australia timp de 3 ani. Decizia a fost apoi anulată. Mulți au spus că ar trebui să le dea peste nas și să nu mai calce vreodată în Australia. Fiind vinovat că nu a dorit să-și facă un vaccin în care nu credea, Djokovic a ales o altfel de palmă, a ales să meargă și să lupte nu numai pentru glorie, ci pentru un principiu. A ajuns în Australia și a plecat cu trofeul. A mulțumit cerului și a arătat încă o dată că e cel mai mare jucător din istoria acestui sport. Djokovic se va afla pe prima poziție în topul mondial acolo unde deja deține recordul mondial cu 373 de săptămâni. Aaah, era să uit. A fost o întrecere în finală între doi sportivi creștin-ortodocsi. Să amintim și asta. sursa video: Twitter Australian Open

Posted by Paul Gabriel Andrei on Sunday, January 29, 2023

Autor: Jurnalisul Paul Gabriel Andrei / sursa video: Twitter Australian Open

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in Era IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe