27 Februarie 21

Noul ministru al sănătății în administrația Biden (SUA), un transexual

„Faceti cunoștiință cu viitorul / viitoarea adjunct / adjunctă al Ministrului Sănătății din viitorul guvern Biden . 
Hai ca ati vrut democrație socială și ati luptat contra ticălosului de Trump ....luați acum putina lămâie pt a va asezona gustul progresului, dar vedeți luați destula sa va ajungă 4 ani. 
Doamna a fost domnul Richard Levine până prin 2013 când a divorțat de soția cu care are 2 copii și a devenit dna Rachel Levine.” - Cultura Vieții

Fraților, „lumea nouă” pe care ne-o propune noua administrație Biden, noul tăvălug neo-comunist nu este o lume a normalității, al firescului ...ci o continuă anomalie pe toate planurile, religios, politic, social ...totul se vrea să devină o troacă a istoriei. 

Mulți au fost deranjați de ieșirile lui Trump (fotul președinte SUA) în spațiul public, dar de bine de rău Trump a susținut familia, a adăugat piedici firești mașinăriei de ucis copii în pântec, a vorbit la cele mai înalte niveluri politice despre Dumnezeu. despre libertatea dată de Hristos! Ceea ce de foarte mult timp nu s-a mai întâmplat în SUA...astăzi, asistăm în România la tăvălugul sexist, la instaurarea noii puteri pro-lgbt, pro-avort, pro-anormalitate. Cea mai înaltă înțelepciune a zilelor noastre este descoperirea vremurilor în care trăim. 

Digi24 scrie într-un articol că Joe Biden, a anunţat marţi că o va numi ca ministru adjunct al Sănătăţii pe Rachel Levine, o expertă transgender în pediatrie şi psihiatrie. În prezent, Rachel Levine este responsabilă a Sănătăţii în statul Pennsylvania, relatează AFP, preluată de Agerpres. Deci cum, acest, sau această transgender (că nu mai ști cum să te adresezi...) este „EXPERTĂ” în pediatrie și psihologie? Ați înțeles ce se dorește de către una dintre cele mai puternice țări ale lumii? Se dorește atentarea fix la copii țării, ei sunt viitorul lumii și ei trebuiesc murdăriți de mizeria Sodomei și Gomorei din zilele noastre. 

Sociologul german Gabriele Kuby, venită în România în noiembrie 2014, cu 4 ani înaintea referendumului care putea proteja viitorul normal al familiilor românești, a avertizat despre vremurile care vor veni spunând: „ Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia. Fiindcă va prăbuşi mai întâi familia. Aceasta este rădăcina. Aşa că trebuie să faceţi tot ce puteţi. Şi puteţi fi fericiţi că dictatura comunistă v-a protejat de revoluţia sexuală care a început în Occident în 1968. Încă mai aveţi un sistem de valori conservatoare. Încă mulţi oameni mai cred că familia (n.r.: naturală) este bună, că homosexualitatea nu este corectă. Aşa că răspândiţi vestea că nu sunteţi deloc înapoiaţi. Ba dimpotrivă. Puteţi fi fericiţi că aceste lucruri încă nu s-au întâmplat. Fiindcă are loc distrugerea societăţii, iar Uniunea Europeană este purtător de stindard în acest sens.” - nu uitați aceste cuvinte, vor deveni realitate și la noi în țară dacă nu ne impunem.
 
Rachel Levine, prima femeie transgender care va fi confirmată într-o funcție federală de Senatul american. Sursă foto: nbcnews.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe