13 Mai 21

Noua Normalitate și Libertatea Religioasă Astăzi!

   „În orasul Canadian, Calgary, după ce poliția a încercat să întrerupă serviciul divin de Paște, ofițerii revin de încă două ori cu un ordin judecătoresc pentru a pătrunde în biserică. A treia oară, Primarul împreuna cu avocatul bisericii explica poliției faptul că forțele de ordine încalcă Legea Federala care permite libertate de închinare oricărui cetățean. Probabil pentru pastorul Artur Pawlowski și biserica pe care o conduce vor urma lungi procese juridice. 
   Puțini mai credeau faptul că avertizarea Mântuitorului cum că urmașii Săi vor fi „târâți înaintea autorităților” și vor „plăti cu viața” se poate împlini în sec. XXI. Iată că în Canada, un pilon al democrației, cuvintele lui Hristos se împlinesc la literă.”

Notă site: Pe bază de „Covid” se încearcă atacul contra Bisericii, contra credincioșilor din toate cultele, se încearcă înlăturarea lui Hristos dintre noi, din noi, se încearcă un atac direct contra inimii Creștinismului, contra Sfintei Împărtășanii, contra Botezului, contra Sfintei Învieri a Domnului, contra noastră! Nu dați înapoi ... „Nicăieri și niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proști. Ne-a chemat să fim buni, blânzi, cinstiți, smeriți cu inima, dar nu tâmpiți.” - Părintele Nicolae Steinhardt

Citește și: ATENȚIE: Poliția NU are voie să intre în Biserică FĂRĂ mandat de percheziție.


Sursă: Mihai Făgădaru
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe