19 Aprilie 21

NOU: Polonia interzice aproape în totalitate avortul. Polonia are politicieni care își iubesc țara, care iubesc viața.

   Da, o să mă repet, Polonia are politicieni care își iubesc țara, care iubesc viața. Orice om care cunoaște o „brumă” de medicină în ceea ce privește o sarcină, un copil ne-născut, o nouă viață ... nu are cum să nu recunoască (doar dacă iubește banul mai mult decât viața) că acolo, în „burtica” femeii, prin unirea trupurilor unui bărbat și unei femei, poate crește o viață, o minune. Soția mea tocmai a născut acum fix 14 zile, da, o minune. Am urmărit sarcina constant, ecografii, morfologii, tot ce ține de o sarcină ... și da, în femeia vieții mele a crescut un înger nevinovat, un omuleț în stare adamică, un nou om în lume. Cum ați putea rupe în bucăți un copil pentru a face un avort? Tot mai multe adolescente aburite de ignoranță aruncă în fața iubitorilor de viață că ele vor să decidă pentru corpul lor, și că fac ce vor cu corpul lor ... sunt de acord 100%, faceți ce doriți cu corpul vostru, dar nu cu corpul copilului, omului nevinovat care crește în voi după o noapte în care vi-a fost la „voi doi” prea lene să vă protejați. Nu este de vină copilul pentru că voi nu aveți rațiune ... Dacă în anul 2021 am ajuns să nu fim în stare să ne „protejăm” (cu toate că nici cu asta nu sunt în totalitate de acord, poate vom dezvolta asta altă dată), atunci suntem într-o stare demnă de milă. 

   Revenind la noutatea din titlu, conform Digi24 (Polonia interzice aproape în totalitate avortul. Decizia justiției a intrat în vigoare), Polonia interzice aproape în totalitate avortul, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a hotărârii Tribunalului. Potrivit guvernului polonez, decizia va intra în vigoare imediat după publicare, adică cel mai probabil miercuri. Singurele excepții admise sunt în cazul sarcinilor rezultate după un viol sau un incest sau atunci când viaţa mamei este în pericol.

   Guvernul polonez a anunţat miercuri că decizia Tribunalului constituţional prin care avortul este practic interzis în Polonia intră în vigoare după publicarea hotărârii, în aceeaşi zi, în Monitorul Oficial, informează AFP, citată de Agerpres.

   "Tribunalul constituţional a prezentat o justificare scrisă a hotărârii privind protecţia vieţii. Conform prevederilor constituţionale, hotărârea va fi publicată astăzi (miercuri) în Monitorul Oficial", a anunţat Centrul de informare al guvernului, pe Twitter, informează sursa citată.

   Sigur, acum iubitorii de desfrâu se vor revolta în modul cel mai animalic pro-crimă în Polonia ... ne așteptăm. Urcușul către viață, către Dumnezeu nu este ușor.

Citește și:

Un adolescent de 17 ani: „Eu am fost abandonat la naștere. Sunt pro-viață.”
Tara: „Mi-a spus că trebuie să aleg. Ori el, ori bebelușul. Am ales greșit. L-am ales pe el.”
Ce trebuie să ştie o femeie care se gândeşte să avorteze?

 
Sursă foto: stiripentruviata.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe