19 Octombrie 20

Normalitatea stabilită prin lege: INTERZIS cu propaganda LGBTQ+ ... în școli și universități. - urmează promulgarea din partea lui Iohannis

  „<Parlamentul a interzis prin lege predarea sau propaganda „ideologiei gender” în școli, conform căreia genul unei persoane este un concept diferit de sexul biologic și cele două nu sunt întotdeauna aceleași>

   Vă dați seama unde am ajuns dacă un parlament, oricare ar fi el, a ajuns să voteze așa ceva? Votăm că nu e voie ca un băiat să se declare fată, iar o fată băiat.

   Și votând împotriva acestui lucru parlamentarii și-au atras ostilitatea unora care acum se plâng că aleșii noștri ne țin în Evul Mediu.

   Băi, ia mai duceți-vă voi în Noua Eră sau unde vreți voi și lăsați-ne pe noi aici! Noi ăștia mai încuiați la minte știm că alfabetul începe cu ABCD, nu cu LGBTQXYZ și așa mai departe. Nouă ne place în Evul Mediu unde băiatul e băiat și fata fată.” - jurnalistul Paul Gabriel Andrei, pe un site social.

   Proiectul prevede că articolul 7 din Legea educației se modifică la aliniatul (1), prin adăugarea următoarelor prevederi:

    Art. 7 – (1) În unitățile, în instituțiile de învățământ și în toate spațiile destinate educației și formării profesionale, inclusiv în unitățile care oferă educație extrașcolară, sunt interzise: (…)
    e) activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași;

   Proiectul a trecut cu 81 voturi de voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 27 de abțineri. UDMR a votat împotrivă, evident. Legea va merge acum spre promulgare la președintele Iohannis.

   Activenews.ro (foto credit) scrie că acestă ideologie a devenit lege în SUA în timpul administrației președintelui Obama, atunci apărând deja celebrele „toalete comune”. Mai rău, au apărut femei care se consideră bărbați și care au dat naștere unor copii, cerând să fie recunoscute drept „tată”.

   „Azi, în Senatul României, a fost oprită prin vot Ideologia de Gen în școlile din România. Conform acesteia, genul unei persoane este un concept diferit de sexul biologic și cele două nu sunt întotdeauna aceleași. Deci, sexul biologic dobândit la naștere nu ar trebui să eticheteze persoanele drept "femeie” sau "bărbat”, ci fiecare dintre copii ar trebui să își aleagă dintre zecile de tipuri de gen inventate de susținătorii acestei teorii în funcție de preferința personală. Ideologia de gen clamează, așadar, că "genul” unui copil nu trebuie să corespundă neapărat sexului biologic.

   Cu alte cuvinte, potrivit teoriei de gen, dacă un copil este născut cu organe sexuale masculine nu înseamnă neapărat că el este băiat, ci poate să fie din punct de vedere al „sexului” băiat, dar din punct de vedere al „genului” fată sau sa aibă un gen fluid (o zi fată, o zi băiat s.a.m.d.). Așadar, fiecare copil poate să își aleagă genul și să fie: bărbat sau femeie, fără ca sexul biologic să conteze, iar simpla clamare a unui gen (neurmată de nici un fel de operație de schimbare de sex biologic), ar fi trebuit acceptată de societate și de instituțiile statului în sensul preschimbării actelor de identitate conform genului și nu sexului biologic.

   Consecințele practice în școlile din România ar fi fost dezastruoase. Am fi avut elevi născuți băieți, care ar fi participat în competiții sportive rezervate doar fetelor sau posibilitatea acestor băieți să utilizeze toalete și dușurile fetelor.

   O dată cu apariția ideologiei de gen în România, fenomenul prozelitismului, pe baza teoriei/ideologiei de gen, a devenit un pericol real în sistemul de învățământ, pt. ca multe ONG-uri pătrund în școli și predau această teorie elevilor din România (câteva exemple: Flex Alumini Romania, Girl Up Romania, Asociația CERC – Centrul European de Resurse Creative).

   Teoria de gen este ceva nu doar la modă, ci este și ceva radical și extrem; este pur și simplu o teorie complet lipsită de bază științifică și care nu întrunește consensul comunității academice. Este la fel de științifică precum Teoria Pământului Plat”, a declarat inițiatorul amendamentului, Cristian Lungu, scrie activenews.ro .
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe