27 Mai 22

Nonşalanța domnului Bănescu.

Cu aceeasi nonşalanță cu care ne îndemna la vaccinare pentru "a nu fi fanatici medievali" şi cu aceeasi nonsalanta de care deborda cand îl ataca pe ÎPS TEODOSIE din cauza ca acesta împărtăşea poporul cu aceeasi lingurita, (va amintiti cum se delimitase de "ostentația" bunului nostru Ierarh?), distinsul domn Banescu se "delimiteaza" acum de AUR, de patriotism si de doctrina conservatoare.
După domnul ocult Bănescu, daca un candidat politic merge la Biserica, se declara crestin, isi iubeste țara, face semnul Sfintei Cruci si gandeste antiglobalist, atunci el amesteca religia cu politica.
Sa-i spuna cineva domnului ocult Banescu că (iertați-mi cacofonia) ORTODOXIA nu e religie, decat in mintile unor rataciti demonizati precum dumnealui. ORTODOXIA este Calea Adevarului, nu o religie. Religie e ceea ce practica dumnealui cand isi pune sortuletul alb si manusile fine, la intalniri elitiste sau cand se vede la Potir cu Papa.
În stilul sau neologistic, duplicitar, folosind un limbaj arhiconic si o pretinsa finete intelectuala, domnul Banescu mai raspunde la un ordin, dupa ordinul de vaccinare si de atacare a lui ÎPS Teodosie: denigrarea partidului AUR.

CE INTELEG EU DE AICI:

1. Asa cum s-a inselat cu vaccinul, fix asa se inseala si acum.
2. Banescu se afla intr-o misiune clara in Institutia Bisericii, creând antipatii si slujind o agenda progresist-lepadatoare, care serveste fix celor care vor sa distruga identitatea si Credinta neamului romanesc. Încep să-l suspectez de apartenență la grupuri şi organizații ori structuri oculte.
3. Banescu nu ar mai trebui lasat sa vorbeasca in numele Bisericii, chiar nu are legitimitate, nu e preot, nu e Ierarh, nu e Păstor. Nu mai are credibilitate, nici penetrabilitate in spatiul public.
Iar eu ma delimitez clar de domnul membru ocult, Banescu, cel care ma sfatuia sa ma vaccinez cu otrava transumanista si cel care ma indemna sa ma rusinez de SINGURUL IERARH MARTURISITOR la vremea aceea, ÎPS Teodosie.
Nu ma reprezinta si nu reprezinta Biserica. Nu face parte si comuniune cu lumea mea, nu traiesc in comuniune de credinta cu el si vreau sa inteleaga foarte bine acest lucru.
Sa fie clar: Biserica nu are purtatori de cuvinte, ci un singur Purtător de CUVÂNT: HRISTOS!

Sursă: Facebook.com / Foto credit: activenews.ro

„Preoți, cu crucea-n frunte căci oastea e creștină,
Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost'pământ!” - fragment din Imnul național al României.

P.S. Amintim că domnul Bănescu este purtătorul de cuvânt al Patriarhiei BOR.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe