28 Mai 22

Noile încălțări în stilul copitei de țap. Imitarea lui Baphomet este văzută de către inconștienți ca fiind „cool”

Fotografia de mai sus ne arată o posibilă reclamă din partea Reebok... Industria dracului ia avânt și-n România din păcate, să ne aducem aminte cum diavolul Baphomet a împânzit tot Bucureștiul. Există articole vestimentare care cinstesc diavolul, articole pe care sufletele pierdute le poartă cu mândrie...

Să ne aducem aminte cum UE dorea interzicerea Crăciunului trecut și cum SUA încerca să „satanizeze” Crăciunul, Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos, înfățișându-l pe drac precum un prunc, „Baphomet doarme în Ieslea Dracului”.

„Organizației Templului Satanic i s-a permis să-și expună propriul simbol alături de o iesle creștină în rotonda din Springfield a Legislativului statului american Illinois.

Este vorba despre un „bebeluș” de Baphomet, ființă cu cap de țap, asumată de sataniști ca imagine a zeității lor supreme.

În imaginile sataniste „tradiționale”, Baphomet imită postura de „Pantocrator” (Atotțiitorul) a lui Iisus Hristos, șezând pe un tron și „binecuvântând”.

Pe cele două brațe, el poartă înscriși cei doi termeni ai principiului alchemic SOLVE et COAGULA (dizolvă și coagulează din nou, sau distruge și construiește din nou), echivalentul lui Build Back Better, sloganul Marii Resetări.

Build Back Better a fost și sloganul electoral al lui Joe Biden.

Într-o înregistrare video publicată de State Journal-Register din Springfiel se poate vedea cum, la ceremonia de instalare a simbolului, membrii organizației strigă  „Heil, Satan!” au strigat iar un lider identificat ca „Părintele Adam” descria ce reprezintă statueta.

„Capitoliul găzduiește în fiecare an o largă varietate de religii ca să își expună statuile în sezonul de sărbători, așa că am dorit să participăm și noi”, a declarat „Părintele Adam” pentru postul de televiziune WICS din Springfield.

Sărbătoarea care dorește să fie o replică satanistă a Crăciunului și care a f se numește Sol Invictus.

La câțiva pași mai încolo, un grup de manifestanți creștini, dintre care unii purtând în mâini rozarii, au cântat „Ave, Maria”. De asemenea, ei au afișat pancarte pe care scria: „Satana nu are nici un drept” sau „Dispari Satană! Maria zdrobește șarpele!”

Într-un panou afișat lângă ieslea creștină și maimuțăreala satanistă, autoritățile statului Illinois explică că ambele au primit autorizația să fie expuse în virtutea Primului Amendament al Constituției Statelor Unite, care consfințește libertatea de credință și manifestarea ei.

Interesant este că Primul Amendament, care ar permite chipurile blasfemierea Crăciunului, NU te scutește de vaccinarea obligatorie. Vaccinul și Satana merg braț la braț.” - se arată într-un articol activenews.ro . Vezi aici articolul complet.

Poate o să vă întrebați, de ce nu este bine să port articole vestimentare cu draci? Este simplu, astfel, chiar dacă ne dorim sau nu, se aduce cinstire dracilor, iar dracii unde sunt „iubiți”, cinstiți, vin! Odată ajunși la gazdă ... încearcă să manipuleze cum știu ei mai „bine”! Păcatul este numitorul comun ...

Sursă foto: vk.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe