30 Noiembrie 21

Noi, la maxim 18.800 de cazuri am fost făcuți „proștii Europei”! Germania, Marea Britanie, Olanda la 60000 infectări, 50k sau 40k cum sunt?

Noi, la max. de 18.800 de infectări am fost făcuți "proștii Europei" !!! Azi, Germania are în jur de 65.000 cazuri zilnice de infectări cu Covid-19, Marea Britanie 50.000, Olanda 40.000... Ăștia ce sunt ??? Mai știm că aceste țări au în procent foarte ridicat de vaccinare, 70, 80, 90% ... Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom scăpa de „molimă”, că dacă vom ajunge la 70% procent de vaccinare contra Covid vom scăpa de pandemie! Câți oameni mai trebuie să moară pentru a lua decizii realiste de a ne proteja de orice boală în genul Covid-19? Cât o să ne mai manipulați? Cât ne mai mințiți? Ați uitat cu toții de spălatul pe mâini? De a pune mâna la gură când tușim, strănutăm? De ce nu permiteți în România comercializarea medicamentelor vechi de ani de zile contra familiei de viruși Coronavirus? Aveți mentalitate bolnavă dragilor politicieni, ne vedeți pe toți ca posibili „infractori”, pardon ... „infectați”, mai aveți puțin și ne băgați în lagăre, precum au făcut naziștii cu evreii?

„DE-ABIA AȘTEPT PRIMUL COMENTARIU DE GENUL "DAR EI CÂȚI MORȚI AU" ? PROMIT CĂ VIN URGENT CU RĂSPUNS 100 % OBIECTIV !!!
.................................................
Am revenit pentru d-na Florentina Martinescu , care m-a întrebat prima, foarte simplu :

1. Pentru că ei nu au 10 spitale care au luat foc și nu au nici un mort ars sau intoxicați cu fum și decedați ulterior !!!
2. Ei nu trebuie să mute măștile și tuburile de oxigen de la un bolnav la altul.
3. Ei nu au nozocomiale în spitale ca ciorchinile în vie.
4. La ei nu îngheață în saloane bolnavii precum la noi, în contextul în care profilaxia covid cere temperatura constanta !!!
5. Ei au medicamente in spitale și nu trebuie să facă din "rahat" , bici și improvizații peste improvizații cum fac ai noștri săracii, exploatați la max.
6. La ei nu stau bolnavii pe holuri, în băi și pe coridoare .
7. La ei nu pun infirmierele perfuzii, la ei pun perfuzii și tratează medicii, asistentele și cadrele noastre medicale ce le-am avut și le-am batjocorit cu salariul de 200 euro cu sporuri ,!!!
8. CEL MAI IMPORTANT !!! EI NU MINT LA RAPORTĂRI PRECUM SE MINTE LA NOI CU CHESTII DE GENUL : " AZI 400 DE MORȚI DIN CARE 80 MAI VECHI " !!!
La toate cele scrise mai sus de mine am cel puțin câte 10 dovezi clare !!!” - a scris părintele Valentin Guia pe un site social. / sursă foto: ziare.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe