28 Mai 22

„Nimeni nu va mai fi dat afară din cauză că nu-și face vaccinul!”

Știți că mi-a plăcut Trump, nu m-am ascuns.
Deși la început nu mi-a inspirat prea multă încredere, după ce am văzut cu câtă energie era atacat de globaliștii progresisți am realizat că e persoana potrivită pentru șefia Statelor Unite. Cel puțin e lucid.
A pierdut o bătălie, dar încearcă să revină. Am văzut această parte din discursul său din Carolina de Nord pe site-ul R3media și mi s-a părut interesant să o împărtășesc cu voi, tradusă și nefiltrată.
"Savanții și istorici îl consideră pe Trump drept unul dintre cei mai proști președinți din istoria Statelor Unite" zice Wikipedia la descrierea lui. Nu se menționează deloc pe acolo că în timpul mandatului său, nu a existat niciun război major pe planeta asta.
Aaah, se spune totuși că în 2019 a fost anchetat de Congresul Statelor Unite după ce a sugerat că Biden are interese în Ukraina. A fost găsit nevinovat, pentru că așa era.
Pe lângă multe alte amanunte, aflăm si că Trump atunci i-a cerut lui Zelensky să îi ancheteze pe membrii familiei Biden. Hunter Biden fiind in consiliul director al unei mari companii de energie din Ucraina.  
Plus multe altele, e o încrengătură prea mare, sunt 30.000 de e-mailuri sparte de hackeri de la Consiliul Național Democrat. Trump susținea că Ucraina i-a înscenat Rusiei vina acestui lucru.
Mă rog, pe unele le mai știți și voi. - jurnalistul Paul Gabriel Andrei, Facebook.

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe