16 Iunie 21

„Niciunul dintre istericii care cereau "arderea pe rug" a preotului nu a mai apărut cu o dezmințire sau cu scuzele de rigoare.”

Ieri apărea raportul medico-legal care spunea că preotul nu e vinovat în tragica moarte a bebelusului de la Suceava.
Niciunul dintre istericii care cereau "arderea pe rug" a preotului nu a mai aparut cu o dezmințire sau cu scuzele de rigoare. S-au făcut emisiuni atunci, s-au luat reacții de la alti preoți, de la psihologi, de la sociologi si de peste tot. După ce a fost declarat nevinovat, am văzut doar stiri de 30 de secunde, acolo unde a apărut si asta. Tăcere.
Astăzi tot online-ul poartă grija femeilor după ce "favoritul" presei IPS Teodosie a declarat niste lucruri. Practic ce a făcut el? A recitat din Biblie si a interpretat o parte din canoanele bisericii ortodoxe. Dacă nu le zicea el, nu băga nimeni de seamă. 
Si au sărit din fund toți bagatorii în seamă care nu au mai dat pe la biserică de la botezul de acum doi ani al prietenului de pahar. Aah, si toate feministele.
Dacă ar fi intrat într-o biserică în orice duminică din an, acești isteți ar fi văzut că 80-90 la sută dintre persoanele de acolo sunt femei. Păi să le spunem acestora că sunt niște influenceri de internet gata să le elibereze de la această viață "sub jug" pe care o au. 
Băi, vedeți-vă de treaba si lăsați în pace cea mai de încredere instituție din România. Poate aveti treaba si vă reținem! Sau faceti o petitie pe Declic că sigur se rezolvă.

Text: Jurnalistul Paul Andrei / Captură foto: Libertatea.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe