05 August 20

Ne întoarcem la permanența purtării de mască, de mâine.

   Recomandare din partea Dr Adina Alberts pentru cei care suferă de afecțiuni serioase, precum cele pulmonare sau cardiace.

   „Ne întoarcem la permanența purtării de mască, de mâine.
   Așa cum probabil că deja știți, de mâine purtarea măștii devine obligatorie și în spațiile publice exterioare, în locurile aglomerate.
   Și de această dată, guvernanții noștri nu au luat în calcul persoanele cu afecțiuni serioase, precum cele pulmonare sau cardiace, care nu pot respecta această normă, pentru că nu pot respira. Ofer în special acestei categorii soluția pe care eu am găsit-o la greci: masca tip vizieră inversă! Este o mască mică, din plastic transparent, care ne permite să respirăm cu mai multă ușurință și care poate fi reutilizată timp îndelungat.
   Nu știu cine le produce, dar deja le-am văzut și la noi în țară. Cred că pot fi confecționate cu ușurință dacă preia cineva inițiativa.
   NU ESTE O VARIANTĂ OPTIMĂ, dar este mult mai bună decât nimic. Această mască reprezintă un “paravan” simplu împotriva picăturilor Flugge, acele picături de secreții minuscule pe care le eliberăm când vorbim, dar mai ales când tușim sau strănutăm, și care reprezintă vehiculul transmiterii noului coronavirus.” - scrie Dr Adina Alberts pe un site social.

Anunțul Guvernului! Măsuri noi, de la 1 august, împotriva COVID-19! Purtarea măștii în spațiile deschise aglomerate, obligatorie!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe