30 Iunie 22

„Ne-ați angajat când erați disperați, ne-ați folosit și acum ne-ați aruncat!”

Acesta era mesajul unor cadre medicale aflate la protestul din curtea spitalului din Aiud. Zeci de persoane angajate în perioada pandemiei de COVID urmează să fie concediate. Oamenii au cerut găsirea unei soluții pentru suplimentarea fondurilor și organizarea unui examen, în condițiile legii, mai ales că spitalul are un deficit de personal de peste 100 de cadre.
Și venim la știrea de astăzi, care spune asta:
"Seful și asistenta șefă de la Ambulanța Neamț au fost retinuți de procurorii DNA Bacau pentru acuzatia de luare de mita. Ar fi cerut cate 5000 de euro mita unor angajati temporari din perioada starii de alerta ca sa ii ajute sa ocupe posturile pe o perioada nedeterminata. Procurorii au organizat si un flagrant delict, iar managerul SAJ ar fi fost prins cand primea de la o intermediara 40.000 de euro. Asistenta sefa ar fi pretins cate o mie de euro de la fiecare candidat, iar la perchezitia corporala au fost gasiti asupra asistentei sefe 8000 de euro."
Titlul postării se referă la acești câțiva care profită de funcțiile lor pentru propria bunăstare. Cum oare putem crede noi ceilalți că acești indivizi pun vreun pic preț pe sănătatea noastră a celor care nu contribuim în niciun fel la șpăgile pe care le încasează?
Iar dacă șeful face asta, asistenta, îngrijitorul, femeia de serviciu din spital, oricine vreți voi, ei de ce să nu aștepte șpagă atunci când intrăm în spital?
România lui Klaus Iohannis.

Autor: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei. / Captură foto: Libertatea.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe