27 Mai 22

MOARTEA CARE PÂNDEȘTE ASCUNSĂ ÎN VÂRFUL ACULUI

„Un poloist de 23 de ani a murit în timpul unei partide. Era în bazin și a fost scos din apă de ceilalți jucători. Medicii l-au resuscitat o oră. Degeaba!
Tenismeni de talie mondială, Nadal, Halep, Muguruza, s-au retras din competiții după ce au acuzat diverse probleme de sănătate.
Fotbaliști morți pe teren in timpul jocului.
Politicieni morți în urma unor AVC-uri. Băsescu în stare gravă în spital, în Franța.
Care este numitorul lor comun?
Efortul și stresul. Nu are nici o legătură cu vreun ser cu ARN Mesager.
Dar ce se întâmplă cu un pilot care face acrobație aeriană și se confruntă cu suprasarcini de 9-11 G și căruia îi apare din seninul serului magic un mic cheag de sânge? Evident,  suferă un AVC. Și, fiind singur la manșa avionului, se prăbușește.
Sau poate pilotul cu peste 16.000 de ore de zbor, instructor și pe Boing 737 și Airbus, se confruntă brusc cu o defecțiune tehnică a avionului de acrobație și moare la impactul cu solul.
Sunt convins că onorata Comisie de anchetă va face lumină și va pune batista pe țambal, nu de alta, dar mai sunt multe doze de administrat și maratonul televizionistic cu actorașul kaki din Kiev incepe să-si dea obștescul sfârșit.” - a scris pe un site social jurnalistul Madalin Pribu.

Sigur, mulți vor spune că acest text a fost scris pentru a băga groaza în oameni, pentru a speria opinia publică ... NU, acest text este un mare semn de întrebare cu privire la evenimente anormale, dese, unor oameni care nu ar fi trebuit să trăiască astfel de experiențe ... există un numitor comun, oare care este adevărul acestor evenimente? AVC, stare excesivă de oboseală, dureri în piept, probleme cu sângele și respirația ... Așteptăm, din păcate timpul ne va răspunde, autorități nu prea avem!

Sursă foto: sport.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe