24 Ianuarie 21

Mitropolitul Ierotheos (Vlachos) s-a vaccinat împotriva coronavirusului

Mitropolitul Ierotheos (Vlachos) s-a vaccinat împotriva coronavirusului, fiind cel dintâi dintre ierarhii Bisericii Greciei care a urmat acest tratament profilactic. În legătură cu acest act medical, Mitropolitul a declarat: 
”În fiecare an fac vaccinul antigripal. Voi face și noul vaccin, în urma aprobărilor organizațiilor competente, conform cu decizia Sfântului Sinod și cu recomandările doctorilor.”
”Desigur, nu acord vaccinării niciun fel de interpretare conspiraționistă sau ideologică.”
”Cel mai mult mă interesează vaccinul duhovnicesc, adică rugăciunea și Împărtășirea cu Dumnezeiescul Trup și Sânge al lui Hristos [...]” - se arată într-o postare Pemptousia, Facebook.

„În fiecare an mor de cancer peste 10 milioane de oameni.  Până acum, în primul an de pandemie Covid19 au murit sub 2 milioane de oameni pe glob (1.74 milioane, mai exact)
Deși pandemia a apărut in China,  țările care stau astăzi cel mai rău în statistici sunt Brazilia, Marea Britanie și SUA.” - care să fie scopul acestei „crize de sănătate”, criză financiară, amestecate cu o adevărată criză de spaimă indusă populației?

Citește și:

„În fiecare an mor de cancer peste 10 milioane de oameni. În primul an de pandemie Covid19 au murit sub 2 milioane de oameni pe glob”
Premeditat?? Vaccinul „minune” a ajuns tocmai pe 25 decembrie în cam toate statele ...
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe