28 Mai 22

Miracolul de la Australian Open

Cunoaștem foarte bine că numărul 1 mondial în tenis, Novak Djokovic este ortodox practicant și Simona Halep la fel, acum nu știu cât de practicantă în credința ortodoxă este Simona, dar ortodoxă sigur este.

Am citit aseară acest text, mi-a plăcut foarte mult, este scris de Calin Matei Popovici pe un site social.

„Știți care cred că ar fi cel mai frumos vis al meu? Un miracol imposibil care ar fi posibil?
Să câștige Simona Halep Australian Open și să dedice trofeul lui Novak Djokovic!
Atunci aș spune cu mâna pe inimă, că cea mai frumoasă religie a sufletului: Ortodoxia, a biruit moral pe toți antihriștii Marii Resetări NWO, prin cea mai frumoasă „religie” a trupului: tenisul!” - a scris Calin Matei Popovici.

Acest scenariu ar putea fi posibil, sigur, doar dacă ar câștiga Simona competiția, și doar dacă Simona cu adevărat este practicantă ortodox, și evident, dacă acest lucru se răsfrânge asupra ei cu o rațiune a adevărului...
Din păcate, nu foarte mulți jucători veniți în Australian Open i-au luat apărarea lui Novak în decizia politică contra acestuia, pentru ca acesta să fie expulzat din Australia. „Domnul Djokovic e perceput ca un erou şi un simbol al libertăţii de alegere în ceea ce priveşte vaccinarea” , conform Curții Federale din Australia ... deci nu e bine cu libertatea, asta este problema. Într-un alt articol voi menționa faptul că în Australia nu a fost vre-o problemă că lui Novak i-ar fi lipsit ceva acte cerute de stat, problema este că acesta a devenit un „simbol al libertăţii de alegere în ceea ce priveşte vaccinarea”, înțelegeți ce lagăr a devenit Australia??
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe